Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha szerelmesek vagytok, és minden oké a kapcsolatban, zavar titeket, ha pl. kicsi a partneretek melle, van egy kis narancsbőre, stb? Megpróbáltok tökéletes nőt keresni?
a férfiak jó része azt sem tudja mi az a narancsbőr, legalábbis addig amíg í barátnőjük nem jön ezzel:D
Pl: a férjem kifejezetten utálja a nagy melleket, a kicsiket kedveli, szerinte a nagy mellek nem formásak, és hamar megereszkednek, hát nekem közepes van (75/C)
engem az érdekelt, hogy mindig így gondolta-e, igen, 15 évesen is a kismellű nők tetszettek neki...ezen meglepődtem, mert ha később nem is de kamaszként a nagy melleket kedvelik a srácok azt gondolnám.
De ha belegondolok akkor nekem kicsi volt még, de a fiúkál utoljára 13 évesen okozott gondot (akkor nem kicsi, hanem semmilyen mellem nem volt:))
SZerintem mi nők kritikusabbak vagyunk magunkkal, mint a férfiak velünk
Én leszbikus vagyok, van párom is.
És NAGYON sokáig nem tudtam, hogy a narancsbőrnek "zavarnia kéne". :)
Nem tökéletes fröccsentett műanyag babát keresünk párnak szerintem. Vagyis a normális emberek legalábbis nem.
Aki szereti a párját, az elfogadja soványan, kövéren, megereszkedett mellel, szőrös lábbal, narancsbőrrel.
Aki nem szereti, akinek a külsőség a fontos, ott puccba kell vágni magunkat.
Nincs olyan, hogy tökéletes nő vagy férfi szerintem. :)
Egyébként nekem nincs barátnőm, de, ha boldog kapcsolatban élnék nem érdekelne, hogy mekkora a melle vagy, hogy van-e egy kis narancsbőre. :) Mellügyileg amúgy is úgy vagyok, hogy nem szeretem a nagy melleket, kicsi, közepes tetszik nekem.
17/F
Párom 75A-s, és a hátsóján megjelent a narancsbör.
Imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!