Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyet hogy lehet feldolgozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyet hogy lehet feldolgozni?

Figyelt kérdés

Hétfőn ért egy nagy trauma. Engem hulyitett sokáig egy vonzó egyedülálló 40 éves nő.

Nem volt közöttünk se szex se semmi. De január óta több mint 1 milliót adtam neki januárban 400 ezret februárban 200 ezret márciusban 300 ezrer. Plussz mindig én fizettem a kaját mindent mozit.

És csomó értékes dolgom nála maradt

Kb 2 hete mert előtte mindig azt csináltuk hónapokon át hogy kora délután megbeszéltük hol találkozunk és egész délutánt együtt töltöttük.

1 hete kb semmire nem reagált.

Megyek hétfőn hozzá erre szexin kioltoze pont előttem megy fel egy csávóval este nő saját lakásába. Biztos nem esti mesét hordani. És velem sosem szexelt. Miközben szűz vagyok és több millió forintot aldoztam rá vagyis kicsalt belőlem

És most O fenyegetőzik hogy feljelent zaklatasért ha visszakerem a holmijaimat. Nagy értékű tv, mobilom, kamera, ékszerek maradtak nála. Plussz lehúzott pénzzel és pun..cit sem adott nekem

.

Ongyilkossagon dolgozom mert ezt nem tudom feldolgozni és mégse erdemeltem. Nagyon szerettem ezt a nőt. Tavaly ősz óta vagyunk együtt de sosem volt közöttünk szex, és igen én voltam a hülye. Hogy vártam és adtam neki. O meg kihasznált jkgy ingyen pénzhez jutott. Ez a hétfői nap nagyon betett nekem..

2023. márc. 29. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
80%
Én értem hogy se puszi, meg semmi, de figyeltél amit javasoltam? Irány a rendőrség. Tudod a nevét címét a nőnek akkor tegyél feljelentést! Lehet másokat is lehúz, az is benne van, hogy nem önállóan dolgozik, hanem másokkal együtt.
2023. márc. 29. 21:47
 22/75 anonim ***** válasza:
91%
Hát, ha ekkora lúzer vagy :D Szép kis tanulópénz - mellesleg miért kellene szexelnie, amikor úgyis fizetsz neki :D
2023. márc. 29. 22:04
 23/75 anonim ***** válasza:
100%

Kamu ez...

Ugyanezt a sztorit megbeszéltük már itt hónapokkal ezelőtt.. lehet vissza keresem.

Akkor hogy történhetett volna hétfőn ez ha ugyanez már hónapokkal ezelőtt is megtörtént?ugyanezt írtad, hogy arra mentél oda, hogy egy férfivel van.

2023. márc. 29. 22:27
 24/75 anonim ***** válasza:
15%
minden idiota akitol igy csalnak ki penzt azt kapja amit erdemel. aki ongyilkos akar lenni az nem teszi kozhirre a gyakorin hanem megcsinalja csendben.
2023. márc. 30. 02:35
 25/75 anonim ***** válasza:
100%

24.

A kérdezővel komoly gondok vannak.

Azért mert valaki annyira szeretet éhes/ nincs önbecsülése/ naív/ szerelmes vagy csak egyszerűen nem érti a dolgok működését (vagy ez mind együtt) azért nehogy már megérdemelje, hogy egy valag pénzzel lehúzzák.

De mint mondtam, ugyanezt a sztorit már hónapokkal ezelőtt is olvashattuk, úgyhogy nem hinném, hogy igaz vagy, ha igaz is akkor sem most történt.

2023. márc. 30. 03:53
 26/75 anonim ***** válasza:
100%

Kamu vagy sem, a kronstruktív javaslat semmiképp sem az, hogy azon röhögünk, hogy valaki szerencsétlenül járt. Öregek utaztatása, jós, aki 15 ezer alatt nem is jósol, hozományvadász, uzsorakamatos hitelező, goldigger, szektások guru, pitináer vagy komoly szélhámosok nap mint nap megtéveszthető emberekre vadásznak. Jó ha az esetek 5%-a napvilágra jut.

Több sztori kell, igaziak, hogy az emberek tanuljanak belőle.

2023. márc. 30. 07:08
 27/75 anonim ***** válasza:
94%

Ez most komoly kérdés? Ne haragudj, de szerintem neked valami bajod van.

Ő nem a barátnőd volt, hanem konkrétan eltartottál egy golddigert, mondhatni egy k*rvát, akiről kiderült, hogy... egy k*rva.

Szerintem neked orvosi segítségre van szükséged.

2023. márc. 30. 08:31
 28/75 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes történet. Nehezemre esik elhinni, de megtörténhet ilyen is. Elmész a rendőrségre és feljelented, hogy pénzt csalt ki tőled. A vagyontárgyaid meg nála vannak. Jó, ha feltudsz mutatni üzeneteket, ahol konkrétan pénzt kér tőled, vagy említve van bizonyos összeg. Stb.
2023. márc. 30. 08:36
 29/75 anonim ***** válasza:
100%
Hogy voltatok együtt ha egy ölelés se volt soha? Ez barátság/haverság. Nagyon megvezettek. Valszeg profi csalóval van dolgod, aki ebből él és közben voltak mások is képben nála, nem csak most. Hát sajnálom, nehéz ügy ez.
2023. márc. 30. 10:12
 30/75 A kérdező kommentje:

Nem tudom feldogozni. Nem volt ölelés soha. Mindig vártam erre.

Mindig telefoált nekem kora délután hogy untakozik meg ez az és szeretne velem találkozni meg igy ugy szeret. Közben soha nem adott testiséget nekem. Szobájába sem hivott fel. Közben meg rengeteg pénzt legombolt rólam, annak ellenére hogy én sem vagyok milliomos. Összes dolgaimat elvitte amikor nálam volt takairtani hogy ő unatkozik és szivesen kitakaritja a szobámat akkor is elvitt egy csomó mindent.

ÉS nem adja vissza. ÉS akkor hétfőn egy szakállas srácort felvitt a lakásába akit alig feltehetőleg pár napja ismert csak meg és a nő akibe szerelmes vagyok, szexi ruhában volt ilyen 43 éves létére mini fekete szoknya ruha, harisnaya magas sarku és kismineklve. ÉS akkor ezt a szakadt srcáot engem meg levegőnek sem nézett a nő.

Ezt a hétfői képet nem tudom feldolgozni, meg ezt pár hónapot, és én fizettem ki neki a kezelését, én vettem neki szülinapjára drága nyakláncot hogy boldog legyen és sporoltam rá 5 hónapon át!!

CSak hogy örömet tudjak neki okozni, és még is ez történt

Nincs kedvem élni.

2023. márc. 30. 10:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!