Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy lehet feldolgozni?
Figyelt kérdés
A baràtnőmmel egy hónapja mèg babàt vàrtunk. Ment a habos szöveg hogy èn vagyok èlete szerelme meg sosem volt boldogabb. Aztàn egyik percről a màsikra megvàltozott. Szakított, abortuszt csinàlt, ès utànna kèt hèttel màr màs pasival volt...
Ès az egèszre annyi volt a magyaràzata hogy ne kèrdezzem mert ő sem tudja a magyaràzatot...
2022. jan. 7. 16:52
1/9 anonim válasza:
Sehogy. Te férfi vagy, neked kuss van. Ha egy férfinak abortálják a gyerekét, nem szólhat egy szót sem.
2/9 A kérdező kommentje:
Az egèszben a vicc, hogy amikor kiderült a baba èn jöttem elő az abortusz lehetősègèvel attól fèlve hogy nem àllunk rà kèszen. Viszont ő elő adta a hattyú halàlàt hogy ezt nem tudnà megtenni. Ès mivel nekem is voltak ezzel fentartàsaim ezèrt nem is akartam erőlretni. Aztàn egy hónapig tervezgettük hogy milyen szèp ès jò lesz. Tisztàban volt vele hogy èn us mennyire szerettem volna. Ès most puff...
2022. jan. 7. 17:04
3/9 anonim válasza:
Ilyenkor olyan eset is előfordul amikor....a drága hölgyemény fülig beleszeret, vagy elcsavarják a fejét, de annak a pasinak gyerekkel nem kell, és ő érte még elvetetni is képes.....hajjaj sok ilyen nő van ám.
4/9 anonim válasza:
Megtanultad te is nőben sosem szabad megbízni.
5/9 anonim válasza:
TE is akartad, de előjöttél az abortusszal, ez azért érdekes.
6/9 A kérdező kommentje:
5/5 Elsőkörben. De nagyon gyorsan elvetettük az ötletet, ès 1000%ban benne voltam. Be is vallotta hogy azèrt nem szòlt az abortuszról előtte, mert tudta hogy lebeszèlnèm
2022. jan. 7. 17:43
7/9 anonim válasza:
Hát, a kérdésed olvasva nekem az jutott az eszembe, hogy lehet nem is a tiéd volt a gyerek.
8/9 Joe112 válasza:
7/7
Júj, de igaz lehet.....sajnos....
9/9 anonim válasza:
" amikor kiderült a baba èn jöttem elő az abortusz lehetősègèvel ...
Tisztàban volt vele hogy èn us mennyire szerettem volna."
Én úgy látom, hogy egyikőtök sem akarta ezt a gyereket, és a kapcsolatotok sem volt stabil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!