Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők ti hogy tudtátok feldolgoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti hogy tudtátok feldolgozni azt, hogy a pasi csak szexre használt titeket?

Figyelt kérdés
Előtte persze tisztáztátok, hogy mind a ketten kapcsolatot kerestek és emiatt ismerkedtek találkozhattok. De a pasi átvert csak, hogy “használjon” titeket szexuálisan. Ezt hogy lehet feldolgozni, ha egyébként szimpatikus a pasi és jól néz ki?
2021. márc. 28. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Csak kapcsolat alatt szexelek, szóval ilyen nálam nincs.
2021. márc. 28. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Úgy, hogy elhajtom. Van elég hal a vízben. Boldog akarok lenni, és nem egy "lyuk".
2021. márc. 28. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Húzd le anyagilag amennyire csak tudod.
2021. márc. 28. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Elkönyveled magadban, hogy csak egy szexet akartàl, egy jó pasival! Màris pozitív élmény lesz. Legközelebb pedig ne higgy a szép szavaknak.
2021. márc. 28. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:
97%

Nézd, én nem nagyon hiszek a komoly kapcsolat előre eldöntésében, ezért nem biztos, hogy becsapva érezném magam.

Azt elhiszem, hogy valaki el tudja dönteni, hogy neki velem csak szexkapcsolat fér bele. Valószínű nincs meg a szikra, nincs túl valakin, nem vagyok neki elég jó nő. Van ilyen, de nekem eddig még ezt mindig előre jelezték.

Azt viszont soha nem hinném el, hogy valaki, aki komoly kapcsolatot keres, egész biztosan el tudja dönteni azonnal, hogy a mi kapcsolatunk komollyá válhat. Megadom neki a jogot, hogy menet közben rájöjjön, mégsem engem keres. Ez akár az első szexuális együttlétnél is kiderülhet, akár nálam is. Ha élni sem tud a mélytorkozás és szájbaélvezés vagy a D kosarú mellek nélkül, nyilván nem engem keres, de én se olyat keresek, aki 5 perc alatt elélvez. Nem vetem meg, semmi ilyesmi, csak egyszerűen nem élvezem annyira az orált, hogy nálam kompenzálni lehessen szájjal. Már itt bukhat sok minden. És hol van még az összecsiszolódás, az életvitel összeegyeztethetősége...

Szóval én nem is venném annyira magamra, ha valaki azzal nyitna, hogy komoly kapcsolatot keres. Én is, persze, de arra nem tudok ígéretet tenni senkinek, hogy alkalmasak leszünk ketten együtt erre. Megpróbáljuk, meglátjuk. Mindkettőnknek joga van a megismeréssel ráébredni, hogy ez nem fog menni. Ez nem átverés.

Az más, ha valaki már eleve tudja, hogy soha nem kéne szexen kívül a másik, de azért hitegeti. De ez ritkább, én ilyennel nem is találkoztam soha. Olyannal találkoztam, aki mentőöveket dobált be, tehát távol tartott magától, de azért talonban tartott, nehogy teljesen elmeneküljek és emiatt egy ideig nem volt egyenes velem szemben. De aztán bevallotta, mielőtt kihasznált volna. Na az nem esett jól, de megértettem, mert családos volt.

2021. márc. 28. 14:28
 6/7 anonim ***** válasza:
67%

mivel nekem fontos, hogy jó legyen a szex a kapcsolatban, így nem szeretem sokáig húzni az időt, hogy ez kiderüljön. Volt már olyan pasi, akivel lehetett volna kapcsolat, de szar volt az ágyban, így mennie kellett.

Volt, akivel baromi jó volt az ágyban, csak épp heti kétszeri ürítésre kellettem volna neki, ez is kuka.

A legocsmányabb, amikor tudja magáról a szerencsétlen jószág, hogy szar lesz vele a szex, de attól bekamuzza, hogy persze, persze kapcsolatot akar, aztán egy alkalom után szó nélkül eltűnik a mocsokláda... szerencsére eddig csak 1 ilyen balfaxszal találkoztam.

Szóval nem kell ezt túl agyalni, ha neked fontos a minőségi szexuális élet, akkor törődj bele, hogy a pasik ki is fogják használni ezt.

2021. márc. 28. 16:09
 7/7 anonim ***** válasza:
32%
Nem kell rögtön lefeküdni.
2021. márc. 28. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!