Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok egy olyan nőhöz, aki soha nem volt szoláriumban, nem volt festve a haja, nem volt műhaja/műszempillája/műkörme, nem járt kozmetikushoz, és soha nem használt alapozót sem?
lényegtelen ebből csak az jön le hogy nem szereti ezeket a dolgokat vagy nincs pénze rá! lényegtelen a műköröm vagy a festet haj vagy a szolis bőr ha nem ápolt nem csinos és nem egy magamutogatos hülye olcsó pixa...
ez az ami számít...
Nem szépítkezik ilyen nem természetes dolgokkal?
Azonnal pozitív lenne a szememben,mert nem egy műnő.
Hajfestés visszafogott smink nekem még belefér magamon,én nem vagyok az a műszépítkezős,így érzem jól magam.
A felsoroltak nélkül is lehet egy nő álolt. Nem olyan rég nem létezett műköröm, szolárium.
De volt manikűrös, szép, ápolt kezek, lakkozott köröm, vagy az sem.
Fodrászolt, fiatalon még nem festett haj. Ápolt arcbőr, festéknnélkül, a természetes szépségében.
Nekem jobban is tetszik, mint a kivakolt, műkörmös, műnők.
Aki ebből ügyet csinál, annak már valami gondja lehet önmagával. Rengeteg fiatal nő nem használta még ezeket a praktikákat mégsem rágódik rajta, hogy esetleg baj van -e vele.
A szoláriumról meg annyit, hogy pl bölcsiben bennünket is betereltek az infralámpa elé kis napszemüvegekben, módjával nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!