Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használt ki a lány?
Még csak ismerkedtünk. Megszerettük egymást, vagy legalábbis én őt, és ezt érezte is tuti. Aztán egyik pillanatról a másikra semmi nélkül felszívódott.
Neki nem rossz érzés az hogy szó nélkül lelépett, úgy hogy tudta hogy én megszerettem, sőt még ajándékokat is kapott tőlem?
Az ilyen lányoknak nincs lelke? :/
De van lelke, csak idegesítette, hogy nyomultál. Talán jelezte korábban is, hogy sok vagy neki, de te nem vetted a lapot.
Igen, tisztességesebb lett volna, ha nyíltan megmondja, hogy ne fuss utána, de te akkor is ugyanennyire ki lennél akadva, úgyhogy a lényeget tekintve mindegy.
Mi a különbség a nő ès a férfi között?
Az egyik dolgozik, a másik a nő?
És mi az a nyugdíj?
A nyugdíj az, amit a nők az esküvőjükkor, a férfiak a halálukkor kezdenek el.
"megszerettük egymást"...
Atya ég...
Az ilyenek öncentrikusak, EQ szintjük alacsony (nemhogy a többi).
S ott a pont: "lány" nem pedig (igazi) nő.
+ Nem lehetett olyan hosszú az ismerkedés.
(Bár én mondjuk kiolvasom a màsikból fél óra alatt is, hogy milyen ember.)
Ideje nem egy πnàt látni rózsaszín köddel, hanem a veled szemben ülő embert emberként megismerni, majd ugrani tovább, ha úgy alakul.
Hàny éves vagy?
+ Nőként mondom:
Alap szabály, hogy nem halmozzuk el a másikat ajándékokkal. (Főleg nem πcsàkat).
Egy rendes ember az együtt töltött időt ezerszer jobban értékeli, mint az anyagi javakat.
(Részemről az idő az első legfontosabb kincs, hiszen ha nem lenne:
Nem tudnék alkotni, nem tudtam volna vállalkozásba kezdeni, majd nem tudtam volna elég szabad időt kialakítani, amik kellenek: páromra, magamra, családra, utazásokra, tovább fejlődés és fejlesztésre. Kapcsolat teremtésre minden formában.)
Azért, mert sajnos vannak olyan emberek, akik csak kihasználnak. Az a legfájóbb, ha a te komolyan veszed a szeretetet és a szerelmet, nagy betűvel, a lelkedet adod - ő pedig csak kihasznál.
Csak pénz kell neki, egy jobb pozíció általad, gyerek vagy akármi, amit csak ő elképzelt. Ehhez megjátssza magát, ideig-óráig kedves, szeretetet és szerelmet hazudozik, játszik, de azt a legnagyob elánnal. A valóság a legfájdalmasabb: te csak egy eszköz vagy a kezében az önző céljaihoz, és a legnemesebb, legszebb érzéseidet is porrá zúzza, ha kell, ezért. Általában erősen pszichopatoid vonású, kíméletlenül önző, nárcisztikus emberek szoktak ilyent művelelni, mindkét nemben.
A semmi nélküli felszívódás egyébként még mindig jobb, mint a csiki-csuki, mézesmadag-huzogatós játék. Az őrületbe lehet vele az embert kergetni.
"Megszerettük egymást, vagy legalábbis én őt" - hát ez azért nem ugyanaz.A "sőt még ajándék"-tól biztosan nem szeret meg, de kihasználásnak sem nevezném. Az volna az, ha veled maradna, további ajándékokért.
Hogy szó nélkül felszívódott az bunkóság, ne sajnáld!
Mert szerintük ezt megtehetik, mert nekik ez JÁR(médiában ezt hallják, mindenhonnan), meg minden más is JÁR. Te meg örülj, hogy őkelme szóba állt veled.
Megteheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!