Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-35 éves nem szép, de nem is csúnya nők, valamint csúnya nők. Ha már használtatok online társkeresőt, kiválasztanátok a felsorolásból, melyik igaz rátok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 17. 19:06
A kérdező szavazást indított:
Csúnya nőnek tartom magam, a társkeresőkön szinte mindig csak jóképű férfiaknak írok vissza.
Csúnya nőnek tartom magam, a társkeresőkön sokszor visszaírok nem jóképű férfiaknak is.
Nem tartom magam sem csúnya, sem szép nőnek, a társkeresőkön szinte mindig csak jóképű férfiaknak írok vissza.
Nem tartom magam sem csúnya, sem szép nőnek, a társkeresőkön sokszor visszaírok nem jóképű férfiaknak is.
8 szavazat
1/5 anonim válasza:
Define: "jóképű"
Nyilván mindenki olyan pasinak ír vissza, aki neki tetszik, semmi értelme nem lenne egy számomra visszataszító külsejű emberrel ismerkednem, tökmindegy, én magam hogy nézek ki. Fordítva is ugyanúgy gondolom, hogy ha valaki szerint én "csúnya" vagyok, akkor legyen szíves nem írogatni meg nem udvarolgatni, mert csak az időmet húzza.
3/5 anonim válasza:
#2 szóval a generikus jelentésre értjük, ami mint tudjuk, mindenkinek mást jelent, és így ennélfogva a kérdés is értelmezhetetlen. Köszi.
4/5 anonim válasza:
Azért ez nem igaz, hogy mindenkinek mást jelent. Vannak bizonyos arcvonások amik jőképűvé tesznek egy férfit. Inkább abban lehet eltérés, hogy kinek mennyire jön be az adott jóképű férfi.
5/5 Lachesys válasza:
szamos dolog van ami meg fontos. igen, van az általános jokepuseg, de akkor megint csak hozom fenrizt a darkthronebol: o arcra objektíve nem olyan helyes, de nekem bejön, főleg a stílusával hosszú hajával együtt. bármikor összejönnek hasonlo kaliberű metalos arccal. mondjuk nem is tinderezek, egy koncerten tobb nekem való pasit latok mint a neten egy év alatt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!