Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet feldolgozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet feldolgozni, hogy az ember plátói szerelme meghal?

Figyelt kérdés

Néhány héttel a halála előtt ismertem meg a férfit. Kifejezte, hogy vonzódik hozzám, nálam volt a labda, de én nem léptem, mert frissen egy szakítás után voltam, elköltöztem, megszűnt a munkahelyem, úgyhogy először rendbe akartam tenni a dolgaimat. Azt hittem, van időm, de hirtelen, fiatalon meghalt egy balesetben. Sose tudta meg, hogy én is vonzódtam hozzá, sőt inkább elutasítónak tűnhettem, emiatt bűntudatom van.

Talán ha jobban megismertem volna, valamit meglátok benne, ami nem tetszik.

Már jóval több idő telt el a baleset óta (egy év), mint amennyit összesen ismertem, mégsem tudom elengedni, bár már valamivel jobb. Bánom, hogy nem jeleztem azonnal, hogy különlegesnek tartom és tetszik nekem. Mintha a halála óta egyre nőne bennem a szerelem irányába.

Valaki járt már hasonló helyzetben, hogy egy hozzá közel álló úgy ment el, hogy kimondatlan szavak maradtak közöttük?

Milyen módszer segíthet a továbblépésben? Azóta képtelen vagyok ismerkedni, és gyakran letört vagyok. Tulajdonképpen semmi nem volt köztünk, de a "mi lett volna, ha" megfojt.

Fogunk még találkozni?

2021. szept. 4. 01:03
 1/9 anonim ***** válasza:
9%
Nők 🤦🏻‍♂️
2021. szept. 4. 01:14
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Ha ez egy éve tart, akkor pszichológushoz kéne elmenni.
2021. szept. 4. 01:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ez most lehet hogy kegyetlenul fog hangzani, de ne gondolodjon azon, hogy mi lett volna ha. Valoszinuleg o sem szeretne, hogy az egesz eletedet azzal toltsd el, hogy emiatt a dontesed miatt bankodsz. Sosem tudhatjuk mi sulhetett volna ki az egeszbol, de mar nem is fogjuk, ideje tovabblepni.

Az elozo valaszolot viszont tamogatom, lehet, hogy tenyleg segithetne egy pszichologus.

2021. szept. 4. 03:58
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Menj el dokihoz.
2021. szept. 4. 06:37
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Húsdarálóval
2021. szept. 4. 06:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze h talalkoztok meg
2021. szept. 4. 07:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az elengedés irreális elvárás, inkább felrakni tudod egy kispolcra a "mindig fájni fog, de megszokom" osztályra. Másik utat választottál, bocsáss meg magadnak ezért, mielőtt tönkre mégy a bűntudatba, hisz az is irreális, hogy tartoztál volna neki bármivel vagy elvetted volna magad tőle. De ha úgy könnyebb, írd le az összes vele kapcsolatos érzéseid és gondolataid, akár egy levélben. Akkor jobban látod kívülről az egészet.
2021. szept. 4. 08:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Elkezdted idealizálni. Nem őt szereted, hanem akinek hitted. Te is írod: nem ismerted.

Szakorvos és/vagy kezdj el ismerkedni.

2021. szept. 4. 08:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Teljesen életszerű döntés volt egy kapcsolatból kilépve nem azonnal összejönni vele, emiatt ne legyen bűntudatod.
2021. szept. 4. 09:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!