Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek hogy elszalsztottatok egy értékes embert akivel a szikra is megvolt és ezt nem tudtátok feldolgozni?
Már tudom hogy késő és akármit tennék nem érdekelném. Nem találkoztam még hozzá foghatóval.
Volt hasonló valakinél amikor sikerült mégis a folytatás?
F.
Igen, előfordult és nem lett folytatás.
N
Kettő ilyen volt a nem túl távoli múltban. Érdekesség, hogy azonos a keresztnevük, hasonlóak külsőre is, és egy helyen dolgoznak ráadásul.
Mindkettő hivatali kapcsolat maradt.
Igen, volt ilyen. Viszont magam se tudom mennyire lett volna tökéletes párkapcsolat belőle. Pasiként szimpatikus volt, megvolt a szikra, de annak megvolt az oka miért nem lett belőle semmi. És nem, nem azért mert párkapcsolatban álltunk, volt olyan,hogy mindketten egyedülállók voltunk.
Arra gondolok ha eszembe jut,hogy vélhetőleg megvolt az ok ami miat mégsem jöttünk össze annak ellenére,hogy vonzódtunk egymáshoz. Valahogy elmentünk egymás ellett....
Apám meg anyám egész életemben azt éreztették velem hogy nem vagyok elég jó, ami látszik az eddigi kapcsolataimon és az önbizalmamon.
Megismertem ezt a nőt és első pillanattól felnéztem rá. Míg én cnc gépkezelőként melózok, ő egy középiskolában angolt tanít. Külső értékekben is többre tartom őt mint saját magam. Elhintette egy beszélgetés alkalmával hogy szívesen megismerne és nem csak úgy mint barátot, erre nagyot nevettem ő meg elrohant. Azért nevettem mert nem hittem hogy komolyan gondolja. Egyébként mióta megláttam azóta tetszett és legvadabb álmaimban sem hittem hogy férfiként tekint rám.
Kerestem azóta, de nem reagál semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!