Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy ismerősöm akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy ismerősöm akivel mindig is megvolt a szikra. Ő részéről is, részemről is. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Csak beszélgetni akartam vele.. Ugye ő párkapcsolatban él.. Attól a ponttól csúszott el az egész dolog, amikor felvetődött az, hogy nekem van-e jelenleg párom. Mondtam neki hogy nincs. Érthetetlen módon részéről elkezdődött a kétértelmű beszélgetés, többször is ez után. Gondolom ki akarta deríteni hogy még mindig kapós-e vagy játszott egy jót. Ezektől még el is tekintenék, ha csak pár alkalom lett volna.

De ha sikerült neki ezt elérnie, látta rajtam hogy "belemennék" ha nem lenne párja, miért nem hagyta abba? gaslighting-olt? (reflektálok lentebb erre)

Próbáltam rövidebbre zárni a dolgot minnél hamarabb, és rákérdeztem a dologra. Elkezdődött a ködösítés, ez meg az nem történt, sose volt ilyen, biztos csak én értettem félre a mondatait. Később rájöttem arra hogy nagyon odafigyelt arra hogy ne legyenek egyértelműen vissza bizonyítható mondatai, szavai.

Elkezdett csapongani, csak hogy véletetlenül se lényegről beszéljünk. Többször is támadó válasza volt, hogy még én képes vagyok ráolvasni a fejére.

Azt mondta hogy döntsem el, hogy tudunk-e barátok maradni.

Jelenleg ott tartunk hogy kértem tőle valami, de erre is csak bizonytalanságban hagyás volt a válasza.

Elég régóta ismerem, régebben is voltak erre utaló jelek, de a franc se gondolta volna hogy ilyet csinál a másikkal. Mit tennétek?

2019. szept. 16. 12:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%

Ez a lány még gyerek, s valószínű az is marad. Szerintem keress olyat, aki értelmileg is 100%-os.

32f

2019. szept. 16. 13:07
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
kuka
2019. szept. 16. 13:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Mit csinálj?

Egyáltalán minek kezdték bele ha tudod, hogy párja van? Szeretnéd ha megcsalná a párját veled? Vagy járni akarsz vele?

Akkor utána nem aggódnál, hogy veled is megteszi majd ugyanezt?

Egy kicsit gondold végig, hogy van egy szerelmed, akivel együtt vagytok, és jön egy harmadik személy, aki úgy érzi megvan a szikra, és elkezd próbálkozni.. milyen lenne neked ha megtudnád?

Örülj neki, hogy nem történt semmi, és ne menj bele ilyen dolgokba mert még a végén te jársz nagyon rosszul!

2019. szept. 16. 13:34
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ő se tuja,hogy mit akar.Lapát.
2019. szept. 16. 13:35
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a kérdező a nő. És láttam már ilyen pasit én is, mikor rákérdez nála a másik, hogy akkor most mi van, ő nem vállalja a felelősséget, mondván ő nem mondott ilyet. Nem tudom az okát.
2019. szept. 16. 13:43
 6/15 A kérdező kommentje:

Férfi vagyok.

Nem egyátalán nem szeretném azt ha megcsalná velem a párját.

Én csak beszélgetni szerettem volna vele, aztán ő úgy alakította a mondatait hogy kiderüljön az is hogy lennék-e vevő rá, sajnos belementem. Utólag visszagondolva így hülyeség volt. De ő mégis hogy gondolta ezt?

2019. szept. 16. 13:55
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű úgy gondolta, hogy jól esett a hiúságának, hogy annak ellenére, hogy már foglalt más is szívesen ágyba bújna vele.

De félve az esetleges lebukástól csak ködösen fogalmaz, így utólag senki nem mondhatja, hogy ő konkrétan ezt vagy azt mondott, és valószínűleg nem is akar semmit tőled, csak egy kis löket jót tett az egójának.

2019. szept. 16. 14:00
 8/15 A kérdező kommentje:
Lehetséges. De még mindig bizonytalanságban van. Lehet hogy több van ebben?
2019. szept. 16. 14:12
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nem gondoltad volna róla, attól ilyen. És persze, hogy direkt rendezte így, hogy ne legyen bizonyítható, hisz a faszija mellett adja alád a lovat, hogy loholj utána. Csak hízlalja a máját, ez nem barát.
2019. szept. 16. 14:24
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tévedtem, te vagy a férfi, de ettől függetlenül nem tudom miért viselkedik így.
2019. szept. 16. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!