Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek olyan, hogy egy emberrel később összejöttetek, holott rég megvolt köztetek a szikra?
Igen, ő tini volt én meg felnőtt.
Utána egyetemen ismerkedtünk meg.
Egy egyetemi feladatot közösen csináltunk, pár hetet vett igénybe a dolog. Mindketten tetszettünk a másiknak, de nem lett köztünk semmi, mert tudtuk, hogy a közös feladat után sokáig (minimum pár hónapig) találkozni sem tudunk, mivel az egyikünk külföldre utazik, illetve mindkettőnk még kereste a helyét, igyekeztünk megoldani a saját ügyeinket, nem igazán kerestünk kapcsolatot.
Utána több, mint egy évvel összefutottunk, randira hívott az illető és azóta is együtt vagyunk.
Köszönöm a válaszokat!
Gondolom nem lepődtök meg, hogy azért írtam ki a kérdést, mert úgy tűnik, ilyen helyzet van nálam kialakulóban. Három évvel ezelőtt megismertem egy férfit, akivel a beszélgetésen kívül nem történt semmi. Ő egy szakításon volt túl nem sokkal előtte, nekem meg akkor kezdődött egy kapcsolatom. Érezhetően ott volt a kölcsönös vonzódás, de természetesen ez annyiban is maradt. Ha véletlenül összefutottunk a városban, pár szót váltottunk, és utána mindig elgondolkoztam, mi lett volna, ha más körülmények között ismerjük meg egymást.
Pár hónapja szakítottunk az exemmel és azóta ez a férfi egyre többször felbukkan körülöttem, mintha óvatosan közeledne. Igazából az exem után pont erre a kedvességre, nyugalomra van szükségem, ami jellemző is erre a pasira. Ezért írtam ki a kérdést is, mert elgondolkoztam, lehet nem is véletlen, ahogy alakulnak a dolgok, mert megvan mindennek az ideje? Ő kilábalt abból a szakításból, én pedig az exem után még jobban tudnám őt értékelni?
28N, ő 33F
Bocsánat, ha hosszúra sikerült, de sokat gondolkozom ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!