Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet feldolgozni azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet feldolgozni azt ha az ember nem éppen a legszebb?

Figyelt kérdés
Sziasztok, sajnáltam már magam eleget mert "sok hajó úszott el" de az a problémám, hogy ha szeretek valakit akkor a legjobbat akarom adni neki - de én nem vagyok a legjobb úgyhogy nem is jövök össze senkivel. Vannak más rossz tulajdonságaim amiken dolgozok, és sikerélményt ad, hogy javulok pár dologban, de az ember öregszik és nem fiatalodik... a szépség sose fog összejönni.

2021. júl. 22. 19:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Klinikai eset, psichologus
2021. júl. 22. 19:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Sporttal.
2021. júl. 22. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sportos test még összejöhet. Igaz, 40 év felett már nehezebben, mint 20-on évesen, de nem lehetetlen. Hidd el, ha normál alkatod van, ápolt és igényes vagy, akkor sokkal jobbak lesznek az esélyeid. Aztán ha mellette görbe a füled / kicsit kancsal vagy / olyan szépséghibád van, amin nem olyan könnyű / olcsó javítani, akkor az eltörpülhet, ha amúgy az összhatás jó. Még állkapocs izmokra is lehet gyúrni a markánsabb arcvonásokhoz ilyen szájba vehető elrághatatlan gumi rágó szarokkal.
2021. júl. 22. 20:18
 4/11 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hogy javithatok a dolgokon, de legjobb akkor se leszek annak akit tényleg szeretek.

Mondjuk nem tudom mennyire akarok markáns állat, így is szögletes fejem van és nem találtam olyan fickót akinek ez kifejezetten bejönne.

2021. júl. 22. 20:51
 5/11 anonim ***** válasza:

#4: Nem volt egyértelmű, hogy férfi vagy nő vagy. Férfiaknál fontosabb a markáns állkapocs, szóval ezt akkor ne vedd figyelembe.

Mondjuk nekem nőknél is bejön. Szerintem nagyon túlgondolod, az embereknek nyilván van egy ideálja, de ez sokszor nagyon elrugaszkodott a valóságtól vagy annyira túl konkretizált, hogy olyan párt úgy sem fog találni magának. A legtöbb ember kénytelen kompromisszumokat kötni, de ez nem azt jelenti, hogy ettől még nem tudod a tőled telhető "legjobbat" adni neki. Ne objektíven próbálj "megfelelni" másnak, hanem a saját adottságaidhoz, személyiségedhez mérten. Ha tudod, hogy te valahol minden tőled telhetőt megteszel (és ez most független a párkereséstől), akkor onnantól felesleges túl stresszelned, hogy mi van ha ez mégsem elég.

Meg kell tanulnod elfogadni magadat a hiányosságaid / rossz tulajdonságaid ellenére is. Nyilván érdemes ezeken változtatni, de a kettő nem zárja ki egymást. Lehetsz elfogadó magaddal, miközben dolgozol azon, hogy jobb legyél.

Hány éves vagy egyébként?

2021. júl. 22. 21:15
 6/11 A kérdező kommentje:
28
2021. júl. 22. 21:19
 7/11 anonim ***** válasza:
És miken szeretnél változtatni? Mi az ami miatt úgy érzed, hogy nem lennél elég jó a leendő párodnak?
2021. júl. 22. 21:29
 8/11 A kérdező kommentje:

A fogaim kuszák (ezen nem biztos hogy javíthatok a probléma egyedisége és az ára miatt), rendetlen vagyok, hülye, sértődékeny, lusta, hirtelenharagú és prosztó.

A rendetlenség ügyében jól haladok (takarítok, bár igényem nincsen a tisztaságra csak szokássá tettem a rendet az életre gyakorolt pozitív hatásai miatt), a lustaságomat jelenleg túlórával kompenzálom, a hirtelenharaggal nem tudok még mit kezdeni: csak csenben vagyok amikor felidegesítem magam de a problémát alapvetően nem oldottam meg, a prosztósággal sem tudom mit kezdjek, mert úgy érzem hazugság amikor a "bazdmeg" kötőszóként való ismétlése helyett választékosan mondom el ugyanazt a mondandómat.

Na a sértődékenységem az leginkább romlik, főleg mert egyre több embernek egyre nagyobb erőkkel segítek és van amikor ennek ellenére parasztok (nem beszedstílusban, hanem hálátlanok), sőt amikor felhozom másnak milyen bántva érzem magam nem értik meg.

A hülyeséggel sem tudok sok mindent kezdeni, "nem voltam a sor elején mikor az észt osztották" hiaba olvasok mindent elfelejtek 10 percen belül és nem értek alap összefüggéseket hiaba matekozok meg ilyesmi.

2021. júl. 22. 21:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Figyi nincs gond azzal, ha tisztában vagy a hibáiddal, és dolgozol rajtuk. De azt felejtsd el, hogy attól leszel valakinek a legjobb hogy tökéletes vagy. Ilyen nincs. Én se vagyok a világ legszebb, legokosabb, legjobb természetű nője, és emiatt rengeteg frusztrációm volt. Aztán valami bekattant, és tettem az egészre. Önmagamat adtam (bár igyekeztem, és a mai napig igyekszem javítani magamon), aztán ha kellek, kellek, ha nem, nem. Külsőre a stílusom az, ami sokaknak tetszik, pozitívum. Elég sokan szépnek mondanak ma már, ami számomra továbbra is vicces, de nem szerénykedek, hanem megköszönöm, és mosolygok hozzá. Pedig nekem is kuszák a fogaim :D Párom imádja a rendet, és a tisztaságok, az egyetlen, ami öszönöz erre, az ez. Nem akarom, hogy mindent ő csináljon, ezért ha nekifog, én is erőt veszek magamon. Pár dolgot meg is szerettem, felmosni pl kifejezetten élvezek már. A lustaságom meg szintén aranyos valamiért neki, mert szerinte olyan vagyok, mint egy álmos kiscica.

Lényeg, amit ezzel a kis "bemutatkozással" mondani akartam, hogy a tökéletlen is lehet tökéletes, és bőven lehetsz szerethető a hibáiddal együtt is, mint sokan mások, mert hidd el, nem egyedül én vagyok ilyen, hanem a többség. A boldogságot soha nem szépségben, vagy hibátlanságban mérték.

2021. júl. 23. 14:31
 10/11 anonim ***** válasza:
46%
A butasággal kapcsolatban meg annyit: kérdezz. Az emberek imádnak arról beszélni, ami érdekli őket. Nem baj, ha sok mindent nem tudsz, legalább a másik kiélheti a magyarázós, mesélős oldalát. Csak azért nem árt, ha életképes vagy :D Szóval józan paraszti eszed legyen, ennyi a lényeg.
2021. júl. 23. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!