Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik a legszebb nők Európában? (nem számolva minket)
A lista hiányos, elég sok csoport lemaradt. Ráadásul az európai népek elég kevertek, mára pedig méginkább azok lettek, mióta szabad a vándorlás. És hová sorolnád a muszlim, izraelita vagy a roma nőket? Ők egyik általad felírt csoportba se illenek igazán. A franciák? Ők sincsenek a listán, belga vagy holland nők szintén nem, mert ők se nem germánok, se nem szlávok, se nem a többi.
Amúgy mindenkinek bejön valamelyik, de nehéz ügy ez, mert minden csoportban van aki taszító és van aki vonzó.
6.
Ez igaz, de a többi csoportnál is csak az idealizált képet vetíti ide mindenki, az átlag skandináv se olyan mint az elképzelt modellparádé, és az átlag szláv se olyan mint a sok ismert... khm "felnőtt filmes" színésznőjük.
Ezért egy kissé bugyuta ez a kérdés, mintha ezt el lehetne dönteni. Pláne, hogy rassz sokkal több van, mint nemzet. Volt régen egy jó blog ahol összeszedték az alrasszokat és csak Magyarországon van vagy 50.
6
Szerintem a kérdező latin alatt a mediterrán nőket értette. Spanyol, olasz. Mégha a latina első sorban amúgy dél- és közép-amerikait jelent, tudom én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!