Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kik a legszebb nők Európában?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kik a legszebb nők Európában? (nem számolva minket)

Figyelt kérdés
2020. máj. 13. 23:17
A kérdező szavazást indított:
germán nők
angolszász nők
szláv nők
latin nők
skandináv nők
32 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

A lista hiányos, elég sok csoport lemaradt. Ráadásul az európai népek elég kevertek, mára pedig méginkább azok lettek, mióta szabad a vándorlás. És hová sorolnád a muszlim, izraelita vagy a roma nőket? Ők egyik általad felírt csoportba se illenek igazán. A franciák? Ők sincsenek a listán, belga vagy holland nők szintén nem, mert ők se nem germánok, se nem szlávok, se nem a többi.

Amúgy mindenkinek bejön valamelyik, de nehéz ügy ez, mert minden csoportban van aki taszító és van aki vonzó.

2020. máj. 13. 23:25
 2/9 anonim ***** válasza:
23%
Skandináv nők, ez nem kérdés, és nem csak Európában a legszebbek.
2020. máj. 13. 23:33
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Genetikailag (arc szépsége) a szláv nők, de nekem nagyon bejön a latin nők barna/fekete haja, kreolos bőre, barna szeme is.
2020. máj. 13. 23:44
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Skandináv és szláv.
2020. máj. 14. 00:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, hogy természetesen szép valaki, vagy sminkkel. A skandináv országokban járva figyeltem meg, hogy csak alig vagy semmi sminket nem hordanak a nők és ettől függetlenül nagyon szépek. A szlávok tipusuak is bár ők és a latinok sokat sminelnek.
2020. máj. 14. 00:18
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Itt szerintem senki sem találkozott még igazi latinákkal. Lapos arc, rövid nyak, húzott szem, nagy kerek fej, így egyben az egész inkább ocsmány. Igen vannak a szappanoperákban szereplő tökéletes nők, de nagy átlagban egyáltalán nem így néznek ki a valódi latin nők.
2020. máj. 14. 01:32
 7/9 anonim ***** válasza:

6.

Ez igaz, de a többi csoportnál is csak az idealizált képet vetíti ide mindenki, az átlag skandináv se olyan mint az elképzelt modellparádé, és az átlag szláv se olyan mint a sok ismert... khm "felnőtt filmes" színésznőjük.

Ezért egy kissé bugyuta ez a kérdés, mintha ezt el lehetne dönteni. Pláne, hogy rassz sokkal több van, mint nemzet. Volt régen egy jó blog ahol összeszedték az alrasszokat és csak Magyarországon van vagy 50.

2020. máj. 14. 02:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Európában a szlávok. A latin-amerikai nők szerintem még náluk is szebbek, de az európai latinok nem.
2020. máj. 14. 07:59
 9/9 anonim ***** válasza:

6

Szerintem a kérdező latin alatt a mediterrán nőket értette. Spanyol, olasz. Mégha a latina első sorban amúgy dél- és közép-amerikait jelent, tudom én is.

2020. máj. 14. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!