Szerintetek melyik a legszebb táj / földrajzi régió Európában?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 4. 12:15
1/8 anonim válasza:
Ezzel a kérdéssel feladtad a leckét! Számomra a táj igazából elválaszthatatlan az ott élő népek kultúrájától, szóval nehezen tudom a természeti szépséget elválasztani az ember által teremtett értékektől. Így számomra Toszkána, mint kultúrtáj a nagy kedvenc.
2/8 anonim válasza:
Ha csak a természeti szépséget nézem, akkor számomra Izland, Norvégia, illetve az Alpok. Ha a táj kulturális jellegét is hozzáveszem, akkor Skócia, Írország, Málta és Erdély még nagyon szép és különleges számomra.
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Ezt nem lehet általánosan kijelenteni. Mindenkinek más az ízlése.
5/8 anonim válasza:
A #2 válasz nekem is megfelel, talán Máltát Korzikára cserélném. Ja és Szicília.
7/8 anonim válasza:
Ami nekem tetszik: Kárpát- medence komplexen, nem tudok kiemelni belőle, Holland Síkság, Cseh- medence, Finn-tóvidék. Ami annyira nem: Kelet-európai síkság, Belső Görögország (nekem túl üres, kopár mindkettő, bár a maga módján a szépet is meglátom benne. De tényleg nagyon szubjektív, és összességében szerintem a legszebb kontinens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!