Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyet hogy lehet feldolgozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyet hogy lehet feldolgozni?

Figyelt kérdés

Hétfőn ért egy nagy trauma. Engem hulyitett sokáig egy vonzó egyedülálló 40 éves nő.

Nem volt közöttünk se szex se semmi. De január óta több mint 1 milliót adtam neki januárban 400 ezret februárban 200 ezret márciusban 300 ezrer. Plussz mindig én fizettem a kaját mindent mozit.

És csomó értékes dolgom nála maradt

Kb 2 hete mert előtte mindig azt csináltuk hónapokon át hogy kora délután megbeszéltük hol találkozunk és egész délutánt együtt töltöttük.

1 hete kb semmire nem reagált.

Megyek hétfőn hozzá erre szexin kioltoze pont előttem megy fel egy csávóval este nő saját lakásába. Biztos nem esti mesét hordani. És velem sosem szexelt. Miközben szűz vagyok és több millió forintot aldoztam rá vagyis kicsalt belőlem

És most O fenyegetőzik hogy feljelent zaklatasért ha visszakerem a holmijaimat. Nagy értékű tv, mobilom, kamera, ékszerek maradtak nála. Plussz lehúzott pénzzel és pun..cit sem adott nekem

.

Ongyilkossagon dolgozom mert ezt nem tudom feldolgozni és mégse erdemeltem. Nagyon szerettem ezt a nőt. Tavaly ősz óta vagyunk együtt de sosem volt közöttünk szex, és igen én voltam a hülye. Hogy vártam és adtam neki. O meg kihasznált jkgy ingyen pénzhez jutott. Ez a hétfői nap nagyon betett nekem..

2023. márc. 29. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen tényleg van? 🤔
2023. ápr. 28. 21:34
 62/75 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen ez a story... Én értem hogy a kérdező autista, de mellé még nagyon naív is. Sürgősen keress fel egy szakembert!
2023. ápr. 29. 12:48
 63/75 anonim ***** válasza:
Kérdező! Mi lett a dologból? Egy ideje nem látom a kérdéseid.
2024. jan. 23. 23:06
 64/75 anonim ***** válasza:
Jelen! Engem is érdekelne!
2024. jan. 24. 01:07
 65/75 A kérdező kommentje:

Nem lett belőle semmi meg. Csak szenvedés az én részemről.

Várok 1-2-3 hónapot amíg lecsillapodik az egész utána amikor már azt gondolja hogy feladtam akkor fogom tőle visszaszerezni a dolgaimat vagy azoknak ellen értékeit

2024. jan. 24. 09:57
 66/75 anonim ***** válasza:
100%
ne legy naiv kerdezo. ezegy halott dolog senki nem fogja neked visszaadni a dolgaidat hiszen bizonyitekod semmire nincs. lehet meg azt is letagadja hogy ismer teged. Vedd ugy hogy tanulo lecke volt az eletre es tobbet ne hagyd magad kihasznalni. Gondolod hogy ennyi ido utan majd visszaad neked barmit? ha felbosszantod szoba se fog veled allni, ne tedd ki magadat tobb kellemetlensegnek ami eddig tortent. zard le a dolgot es lepj tovabb.
2024. jan. 25. 07:51
 67/75 A kérdező kommentje:

66-os: Már rég bevallotta hogy tartozik.

Nem tudom feldolghozni mert 31 évesen nem volt soha barátnőm.

2024. febr. 8. 19:26
 68/75 anonim ***** válasza:
az hogy "bevallotta " hogy tartozik nem biztositek hogy vissza is akarja adni amivel tartozik. az meg hogy 31 evesen itt tartasz kizarolag a te hibad. akadj mar le errol a hulyesegrol mert igy meg 61 evesen is szuzen es naivan egyedul maradsz.
2024. febr. 14. 11:10
 69/75 anonim ***** válasza:

17 - "Mindig én fizettem a kaját, a mozit mindent. Plussz rengeteg pénzt csalt ki belőlem."

Nagyon rossz lehet most neked, de nem volt kötelező. Te adtad. Késő bánat. Majd legközelebb, mással máshogy teszel.

2024. febr. 15. 10:35
 70/75 anonim ***** válasza:

Ugyanazt leírtad 68x, oké...

Valami fejlemény?

szept. 1. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!