Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyet hogy lehet feldolgozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyet hogy lehet feldolgozni?

Figyelt kérdés

Hétfőn ért egy nagy trauma. Engem hulyitett sokáig egy vonzó egyedülálló 40 éves nő.

Nem volt közöttünk se szex se semmi. De január óta több mint 1 milliót adtam neki januárban 400 ezret februárban 200 ezret márciusban 300 ezrer. Plussz mindig én fizettem a kaját mindent mozit.

És csomó értékes dolgom nála maradt

Kb 2 hete mert előtte mindig azt csináltuk hónapokon át hogy kora délután megbeszéltük hol találkozunk és egész délutánt együtt töltöttük.

1 hete kb semmire nem reagált.

Megyek hétfőn hozzá erre szexin kioltoze pont előttem megy fel egy csávóval este nő saját lakásába. Biztos nem esti mesét hordani. És velem sosem szexelt. Miközben szűz vagyok és több millió forintot aldoztam rá vagyis kicsalt belőlem

És most O fenyegetőzik hogy feljelent zaklatasért ha visszakerem a holmijaimat. Nagy értékű tv, mobilom, kamera, ékszerek maradtak nála. Plussz lehúzott pénzzel és pun..cit sem adott nekem

.

Ongyilkossagon dolgozom mert ezt nem tudom feldolgozni és mégse erdemeltem. Nagyon szerettem ezt a nőt. Tavaly ősz óta vagyunk együtt de sosem volt közöttünk szex, és igen én voltam a hülye. Hogy vártam és adtam neki. O meg kihasznált jkgy ingyen pénzhez jutott. Ez a hétfői nap nagyon betett nekem..

2023. márc. 29. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
100%
Milyen személyiségzavarod van? Pszichiáter diagnosztizált már?
2023. márc. 30. 10:41
 32/75 anonim ***** válasza:
100%

"O volt az első barátnőm. És neki is a tudtára adtam hogy azért szeretnrk már vele."

Remélemm tudod, hogy ő nem volt a barátnőd.

2023. márc. 30. 10:58
 33/75 A kérdező kommentje:
Mindegy ez már. Hogyan szerezzem vissza a dolgaimat?
2023. márc. 30. 11:02
 34/75 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg csak jókat röhögsz, mint egy dedós, hogy van aki komolyan veszi a történeted.

Ha tényleg a megoldást keresnél, akkor nem értetlenkednél itt, és észrevennéd hogy legalább 3-an írtuk a rendőrségi feljelentést, mint "nagy titkot".

2023. márc. 30. 11:38
 35/75 A kérdező kommentje:
Az ma fog megtörténni
2023. márc. 30. 11:49
 36/75 anonim ***** válasza:
100%

És válaszolnál rá, hogy ez hogyan történt meg ugyanígy hónapokkal ezelőtt is meg most is??

Miért nem írod már le?

2023. márc. 30. 18:51
 37/75 A kérdező kommentje:

Ez úgy volt. Hogy nyáron ügye összevseztünk tavaly nyáron. Vagyis ő ghostingolt

Ezért én nyáron " zaklattam" végig hogy megtudjam az okát, akkor viszont volt egy srác az életében tartott neki 3 hónapig.

ŐSszel vége lett neki szeptember végén érdekes módon ő keresett fel engem, hogy legyünk újra jóban.

Majd októbertől mmegint jóban lettünk és szépen lassan feléptittük újra a kapcsolatunkat.

Nem volt köztünk testiség de mindig én roppantottam ki a hátát, simogattam őt, meg a haját rengeteg mindent kapott őlem. Én gyüjtőttem neki mert szerettem nézni ahogy ő örül.

Mivel szerelmes vagyok belé..

Nem csak a szerelmemnek tekintettem mivel idősebb nálam hanem gondoskodó, figyelmes, is volt velem. Lelki társamnak is.

tehát mindig ő hivott hogy mikor talizunk meg ez meg az.

Mindig beszéltük hol talizunk mit csinálunk. Mindig én fizettem neki mindent, én fizettem ki a tanfolymát, a kezelését, mindenét. Annak ellenére hogy havi nettó 600 ezret keresek kereken és nekem nincs saját lakásom se. ÉS majdhogynem a több mint a fizetésem felét mindig ráköltöttem.

Egy puszt nem kaptam tőle, egy ölelést nem kaptam, mindig mondtam neki mennyire vonzó, milyen jól néz ki, esetlehg elmehenénk wellnesbe, de oda nem akart menni.

Csomó mindent adtam neki tévétől kedzve nagyon sok mindent, szülinapjára nyakláncot vettem, arany nyakláncot kért és 6 havi fizumat gyujtottem össze hogy örömet tudjak neki szerezni.

ÉS szexet sem kaptam tőle. Nagyon jószivu embert vagyok, nagyon szerettem őt.

Most hétfőn láttam elöszőr ilyen ku..vásan beöltözve és akkor a mostani pasijával pedig azt mondta neki egészen március 20ig hogy nincs pasija.

És akkor simogatták egymást és felvitte a lakásába. Borzasztó volt nézni.

És nem tudom feldolgozni.

2023. márc. 30. 19:01
 38/75 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm haverja is így járt mint te. Együtt élt a nővel 5! évig és egyszer sem volt köztük szex. Hitelt vett fel a balek 15 milliót összesen, a csaj el verte a pénzt és 5 év után ki adta az útját. Ez a te hogy is írjam: hülyeséged hogy egy CSÓKOT sem adtál neki miközben "tömted" a zsebét. Nem született meg az a nő akit én pénzeljek, keresse meg rá ha nagylábon akar élni, de ezt anyám és hugomon kívül senkivel nem tenném meg. Te vagy a balek, paprika Jancsi.
2023. márc. 30. 19:13
 39/75 A kérdező kommentje:
Tudom hogy én vagyok. legszivessebn leköpném ezt a nőt már.
2023. márc. 30. 19:21
 40/75 anonim ***** válasza:
100%

Így már érthető.

Szóval akkor is húzott hónapokig, összejött valakivel, aztán felkeresett és folytatta ugyanúgy.

Mit lehet erre mondani, kérdező?

Sajnálom, mert oka van, hogy meg lehetett ezt veled csinálni.

Muszáj megkérdeznem, miért nem jártál el inkább fele ennyi pénzből prostikhoz?

Vagy miért nem koltesz olyan nőre aki legalább szexelt volna veled, ha ez bánt ennyire? Rengeteg ilyen "kapcsolat" van.

Érdekes ez a kurvás rucis dolog is.. lehetséges, hogy az lenne?

2023. márc. 30. 19:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!