Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyet hogy lehet feldolgozni?
Hétfőn ért egy nagy trauma. Engem hulyitett sokáig egy vonzó egyedülálló 40 éves nő.
Nem volt közöttünk se szex se semmi. De január óta több mint 1 milliót adtam neki januárban 400 ezret februárban 200 ezret márciusban 300 ezrer. Plussz mindig én fizettem a kaját mindent mozit.
És csomó értékes dolgom nála maradt
Kb 2 hete mert előtte mindig azt csináltuk hónapokon át hogy kora délután megbeszéltük hol találkozunk és egész délutánt együtt töltöttük.
1 hete kb semmire nem reagált.
Megyek hétfőn hozzá erre szexin kioltoze pont előttem megy fel egy csávóval este nő saját lakásába. Biztos nem esti mesét hordani. És velem sosem szexelt. Miközben szűz vagyok és több millió forintot aldoztam rá vagyis kicsalt belőlem
És most O fenyegetőzik hogy feljelent zaklatasért ha visszakerem a holmijaimat. Nagy értékű tv, mobilom, kamera, ékszerek maradtak nála. Plussz lehúzott pénzzel és pun..cit sem adott nekem
.
Ongyilkossagon dolgozom mert ezt nem tudom feldolgozni és mégse erdemeltem. Nagyon szerettem ezt a nőt. Tavaly ősz óta vagyunk együtt de sosem volt közöttünk szex, és igen én voltam a hülye. Hogy vártam és adtam neki. O meg kihasznált jkgy ingyen pénzhez jutott. Ez a hétfői nap nagyon betett nekem..
De, pontosan megérdemelted. Tavaly óta elugattuk 100x, hogy lehúz, de mi voltunk a hülyék. Már tavaly is eljátszottad ugyanezt. Akkor is lehúzott már csomóval, de csak mentél utána. Lefogadom, most is ez lesz. 2 hét múlva jön a sztori, hogy visszajártál visszaszerezni a pénzed és nagy kegyesen megbocsájtott 🤣
Én már drukkolok is nőnek.
Tényleg, jut eszembe, most van barátnőd? Találkozhatnánk, olyan szimpi vagy. Az első 2 évben nem csókolhatsz meg, de szeretem a tengerparti nyaralásokat, meg a Michelin csillagos éttermeket, ha érted 😉
Honnan tudod mit csináltak a lakásán? Lehet pénzt vagy ekszereket vitt neki, mint te. Ha nagyban űzi az ipart akkor simán. Nekem kamuszagúnak tűnik a kérdésed, nem értem, hogy vittél neki a lakására tévet, kamerát, meg nem tudom még miket.
Ha nem kamuzol akkor jelentsd fel a rendőrségen, lehet már ismerik, mas is feljelentette es akkor már máshogy kezelik az ügyet.
#10! Nem ismered a kérdezőt. Autista.
Nem, hogy másoknak, még ugyanennek a nőnek is fog adni. Nem keveset. Tavaly már lement ez a műsor. Ez a második felvonás. Lesz még 3.és sokadik is.
Hogy lehettel ilyen hülye mar bocsánat? Ezt elhinni is nehez hogy tényleg van ilyen. Nem is nagyon hiszem. Ennyire egyszerűen nem lehet valaki palimadár. Vannak ilyen nők, sőt ferfiak is, de hogy ezt te ugy tedd hogy semmi, de tényleg semmi nem volt köztetek...
Eszembe jutott az a kamu asztronauta aki ugy csalt ki egy magányos nőből milliokat interneten, hogy azt mondta a penz arra kell hogy visszajöhessen a Földre :D Talan az a szerencsetlen nő volt még nalad is naivabb.
De ha mégis igaz amit irsz, hat remélem megtanultad hogy ilyet soha többet! Ezert nem kell öngyilkosnak lenni, csak használni az eszedet. Csak azt használjak ki, akit ki lehet.
Nem cigo. Nem volt műszempillas. 43 éves vonzó egyedülálló nő. Én meg 30beces szűz vagyok.
O volt az első barátnőm. És neki is a tudtára adtam hogy azért szeretnrk már vele.
Se csók se puszi, se ölelés ,se szex nem volt.
Én meg csak adtam neki én fizikai munkát végzek nagyon nagyon nehezen keresem meg a pénzemet. Nagyon jószívű voltam vele. És akkor hétfőn egy másik sráccal ment fel szexelni. Maga a látvány de az hogy előttem és levegőnek sem nézett a nő. Gusztustalan is volt ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!