Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok ha a párotok felajánlaná hogy eltart titeket?

Figyelt kérdés
Találna egy olyan állást ami havi 1 milliót fizetne, és azt mondaná hogy nyugodtan felmondhattok mert eltart titeket. Hogyan élnétek az életeteket ha beleegyeznétek?

2023. márc. 23. 21:20
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Egy négyórás könnyű állást megtartanék, amivel megvan a lehetőségem, hogy képben maradjak, és esetleg onnan továbblépjek, ha mégis gázul sül a dolog valamiért.
2023. márc. 24. 13:35
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Megtörtént, és még mindig dolgozom. Vagyis most épp GYED-en vagyok, de utána majd megint dolgozni fogok.

Kényelmes dolog, hogy nem számít a fizetésem, mivel így tudtam még pár évig tanulni. De mellette is dolgoztam, csak nem főállásban. Aztán ha majd megint munkát fogok keresni, akkor tök jó, hogy nem az alapján kell majd választanom, hogy milyen a fizu, hanem hogy én mit szeretnék csinálni. Szeretem, hogy a férjem sokat keres, jó dolog így élni. De nem akarnék kitartott lenni, és nem a pénzéért vagyok vele. Az csak kellemes extra.

2023. márc. 24. 18:31
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak abrak kell elém és fedél a fejem felé, meg állni a kis kencéimet, hanem bejelentett állást kellene biztosítania nekem, fizetni kell utánam a járulékokat, hogy legyen majd nyugdíjam, biztosítani a megtakarításom, amit amúgy is félre tudnék tenni, ha dolgoznék. És ha még mindezt fizetni is tudja, akkor is bejön az a kérdés, hogy bármikor egyedül maradhatok, és akkor mi lesz azzal a baromi nagy lyukkal az önéletrajzomban. És akkor mit csinálnék helyette? Gondolom az az elképzelés, hogy vigyem a háztartást. Mert ha nincs bejárónő, ő meg a DOLGOZÓ EMBER, akkor nekem kell. Akkor még elég olcsón meg is úszná, ha csak eltartani kellene cserébe. Szóval menjek el egy kifejezetten olcsó bejárónőnek egy érdekes és jövedelmezőbb karrier helyett. Hű de vonzó lehetőség...Ez az eltartalak dolog csak arra jó, hogy lazábban vehesse a nő a munkahelyét, és ne azon kelljen görcsölni, de miből fizeti a költségeket jövő hónapban, ha a főnök úr kirúgja/nem adja meg neki a bónuszt vagy egyéb gáz helyeken teszem azt ki se fizetik. Egy szó, mint száz, azért havi 1 millióból még ne akarjon egy férfi elkezdeni basáskodni, mert az még nagyon a béka s*ge alatt van ahhoz.
2023. márc. 28. 09:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!