Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok ha a párotok felajánlaná hogy eltart titeket?
7-essel és 8-assal értek egyet nagyjából.
Nálunk egyébként elég hasonló helyzet volt/van most. Gyerekvállalásban vagyunk, de nem egyszerű menet, spontán terhesség, majd vetélés, majd sikertelen lombik után most várunk donorpetesejtes lombikkezelésre. Munkahelyemen állandóan dili a köbön, de nem akarok váltani, egyrészt mert nagyon (nagyon) kötetlen a munkaidő, másrészt nem tudnék őszintén szívesen/lelkesen úgy állást keresni, hogy közben terhességet tervezek. Itt már több mint 3 éve vagyok, tudnak róla, hogy lombikozunk, ilyen szempontból normálisak. Tavaly már nagyon besokalltam, férjem akkor mondta, hogy mondjak fel a picsába, nem is kell máshová elmennem, koncentráljunk a gyerekvállalásra stb. Ha valakiről, hát róla nem tudom elképzelni, hogy ezzel valaha visszaélne vagy felhozná a jövőben, volt már amúgy amikor én tartottam el őt, volt, amikor ő engem, de ezek átmeneti időszakok voltak (én is átlag fölött keresek amúgy, de annyit soha nem fogok mint ő), de most nem érzem, hogy jó lenne, ha csak azon kattognék itthon, hogy vizsgálatok stb. Kompromisszumosan pozit váltottam cégen belül, ez nyugisabb és csak 6 órában dolgozom most.
Nőként közel ennyit keresek, imádom a munkám, tuti hogy nem tartatnám ki magam. A másik, hogy rajtunk kívül álló okok miatt is kerülhetünk rossz helyzetbe pillanatok alatt (haláleset, válság, betegség, stb), még csak válni sem kell vagy hatalmaskodni sem, akkor mi a tökömet csinálunk?
Én nagyon ellene vagyok bármelyik fél hereveréjének, a mai világban értelmes ember több lábon áll és nem tesz fel mindent egy fizura. Nekem már az is sok, amikor valaki lazán vállalja zsinórban a gyerekeket és ücsörög a gyesen otthon 5-8 évet, kinullázva a mozgásterét, pedig tulajdonképpen ez még tök normális és munkaviszonyban van.
Bbbbiztos, hog ynem.
Örülök, hogy jól keres, de ezért én adjam fel az életem egy részét? Miért is?
Ráadásul kettőnk fizetésével többre megyünk, mint egyedül az övével..
Hát tartson 😅
Legalább a havi 2300 euró csak az enyém.
Amúgy nem kell eltartani, sikerül nekem is.
N 31
Nálam a pár az egy évtizedes házasságot jelent. Nem paráznék azon, hogy mi van, ha kitesz és ott maradok egy szál bugyiban. Jelen esetben kb. két évig baromi jó lenne, ha nem kéne dolgoznom. Nem mennék bele mindenbe, maradjunk annyiban, hogy a legkisebb gyerek minden napos fejlesztést igényel, és ezek mellett minden napra jut valami ügyintézés, vagy csak a szokásos xarhullám, hogy megdöglik a kocsi 250 km-re otthonról, ahová kirándulni mentünk a három gyerekkel.
Szóval akkor se unatkoznék, ha nem lenne egy teljes munkaidős állasom.
Viszont a két év bőven elég lenne, utána mennék vissza dolgozni. Ami valószínűleg úgy nézne ki, hogy vàllalkozóként főállást csinálnék a hobbimból. Jelenleg nincs rà lehetőség, hogy kihúzzuk anyagilag azt az egy-két évet, amíg beindulna a vállalkozás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!