Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az mennyire normális, hogy van egy haverbarátnőd vagy barátnőd, akiről a facebookon kell megtudnom, hogy ma volt az esküvője?
Teherbe esett, szó volt róla, hogy nagy esküvőt szeretnének, de kellenek az állami támogatások, ezért lehet, megházasodnak, eltelt 2 hónap kb., és most ezt látom. Vélhetően 2 tanú, szülök lehettek ott, de nem mondom, hogy nem esett jól.
Ugyanez volt egy másik barátnőmmel is, akit mi meg is hívtunk az esküvőre, viszonoztuk volna az ajándékukat is, ő vele rendes barátnők voltunk, mégis így kellett értesülnöm róla. Az eljegyzésről pl. nem tudtam nála, nem lógok a FB-on alapból, és mikor rá 1 hónapra találkoztunk, mutogatta a gyűrűjét, észreveszem-e, majd letolt, hogy miért nem tudok róla a FB-ról. Könyörgöm, nem kéne nekem személyesen elmesélni és megosztani a jó hírt? Őt ezzel a húzásával töröltem a FB-ról és az életemből is, mert szerintem ez minden, csak nem barátság.
"Egy szóval is említette itt bárki is, hogy milyen gyakorisággal tartja egyik egyik ember a másikkal a kapcsolatot? Nem hiszem. Ki beszélt itt napi találkákról meg telefonálásokról? Én biztos nem. Nálam a 2-3 hetente legalább telefon, havi 1 tali jó lenne alapon működnek a dolgok."
Én említettem. Én is találkozom hetente a barátaimmal, de közben meg chatelünk, mikor nem személyesen találkozunk. Nem csak vagy/vagy létezik, akármennyire is arcnak akarod érezni magad.
Ezzel a barátnőddel is megvolt a havi tali?
41: igen, viszont én vagyok a kérdező, nekem írták választ akkor helyetted. ;)
Sértegetni próbálsz, aztán pedig úgy csinálsz, mintha segíteni akarnál? Köszi szépen, nem kérek belőled.
Őszinte leszek, amikor a mi eljegyzésünk megvolt, akkor a legjobb barátoknak cseten megírtuk (nálunk elég körülményes a személyes találkozásokat megoldani a távolság, időbeosztások, egyebek miatt, telefonálni meg senki sem szeret különösebben, cseten viszont kétnapi szinten minimum beszélgetünk), a szülőknek meg a személyesen, és miután ezek a körök megvoltak, kiraktuk a facebookra a tágabb családnak, távolibb ismerősöknek. És nem igazán izgatott minket az, hogy most mit gondolnak, mert akivel nem beszélünk rendszeresen, azokra csak emiatt nem fogunk ráírogatni és ünnepeltetni magunkat.
Szóval én azt gondolom, hogy ezeknek a személyeknek te nem voltál olyan fontos, mint amilyennek te gondoltad. Nem feltétlenül azért, mert megsértődtek rád (bár nyilván ez is simán benne lehet a pakliban), de bármi miatt eltávolodtatok egymástól: megváltozott érdeklődés, prioritások, gondolkodásmód, stb. Ez még nem jelenti azt, hogy korábban nem volt jó barátság, de nem marad mindenki örökre az.
Ha valakivel olyan a viszony, akkor biztosan nem a facebookról fogod megtudni, hanem valamilyen formában neked fogja elmondani: akár cseten (még ha neked ez személytelen is, mert nem mindenkinek az), akár telefonon, akár személyesen, mert veled együtt akar örülni majd.
Mi sem mondtuk senkinek, hogy összeházasodunk.
Minek? Úgyis megtudják, de legalább nem kellett kismillió gratulációt egyszerre fogadni, meg ezer kérdésre válaszolni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!