Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az mennyire normális, hogy van egy haverbarátnőd vagy barátnőd, akiről a facebookon kell megtudnom, hogy ma volt az esküvője?

Figyelt kérdés

Teherbe esett, szó volt róla, hogy nagy esküvőt szeretnének, de kellenek az állami támogatások, ezért lehet, megházasodnak, eltelt 2 hónap kb., és most ezt látom. Vélhetően 2 tanú, szülök lehettek ott, de nem mondom, hogy nem esett jól.

Ugyanez volt egy másik barátnőmmel is, akit mi meg is hívtunk az esküvőre, viszonoztuk volna az ajándékukat is, ő vele rendes barátnők voltunk, mégis így kellett értesülnöm róla. Az eljegyzésről pl. nem tudtam nála, nem lógok a FB-on alapból, és mikor rá 1 hónapra találkoztunk, mutogatta a gyűrűjét, észreveszem-e, majd letolt, hogy miért nem tudok róla a FB-ról. Könyörgöm, nem kéne nekem személyesen elmesélni és megosztani a jó hírt? Őt ezzel a húzásával töröltem a FB-ról és az életemből is, mert szerintem ez minden, csak nem barátság.

2023. jan. 14. 13:59
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
9. kommentelőnek: A mai ahogy a 10. kommentben írtam, eléggé felejtős, ahogy levezettem most már akkor sokadszor. Akit pedig jó barátnőnek írtam, neki 2 barátnője volt, az egyik én, és rá 1 héttel írt rám, hogy miújság, de egy szóval nem említette, hogy amúgy ja, képzeld, házasok vagyunk. A kb. odaböfögött csetelés azért eléggé bunkó dolog volt. Az akkori "beszélgetésünkben" nem mondta, hogy mi történt, úgy írtam én is vissza neki, normálisan. Az én barátnőm kérdezte meg, amúgy vágom, hogy ők múlt héten megházasodtak? Kérdem mi van? Nem, írtunk, de egy szóval nem említette! Teljesen ledöbbentem és meg is sértődtem igen, sztem tök jogosan. Gondolom ott is elvárta volna, hogy az adatlapját nézegessem, onnan tájékozódjak, mint az eljegyzéséről is. Ez számomra így nem volt barátság, töröltem. Nem gondolom normális viselkedésnek az ilyet. Nem 15 éves csitrik vagyunk, hanem felnőtt nők, értitek. :)
2023. jan. 14. 14:35
 12/44 anonim ***** válasza:
38%

Nekem pedig nyomulosnak tunsz, raadasul olyanokra nyomulsz, akiknek eszebe sem jutsz. Van ilyen, vond le a kovetkezteteseket, majd lesz masik baratno.

De azt semmilyen havertol ne vardd, hogy telefonon hivogassanak, nem azokat az idoket eljuk mar, nem tudom, te hany eves vagy, en 30 es en sem hivogatok mar telefonon senkit. MINDENT, amit telefonon el lehet mondani, azt siman megirom uzenetbe, maximum ha olyan tema, akkor kesobb, elo talalkozas eseten beszelunk rola bovebben.

2023. jan. 14. 14:37
 13/44 anonim ***** válasza:
64%
Te kezdeményeztél vele beszélgetést?
2023. jan. 14. 14:40
 14/44 A kérdező kommentje:

Köszi, szóval nyomulósnak tűnök... :D Hát nagyon nem. Ő tűnt el, majd előkerült, adtam én egy esélyt neki. Akkor minek került elő? Ezt csak ő tudja.:)

Másik exbarátnőm, aki régebbi sztori, ott meg ő várt el tőlem áradozást, a FB lapja alapján, hát bocs, de nem nézem alapból a FB adatlapokat, hasznos tanácsokra, stb. van.

Akkor én vagyok a többség között ezek szerint egyedül azzal, hogy a cset nem elégíti ki a beszélgetés, személyes találkozás és a közös élmények megélését? Igénylem a másik ember fizikai jelenlétét, sorry, évezredekig ez volt a normális, kb. 20 éve fordult ki a világ magából. Ettől függetlenül otthonosan használok minden social mediaval kapcsolatos platformot, de kényszerből, mert a normális kapcsolatok fenntartása emiatt eléggé nehézkes lett. (Nem látni a másik arcát pl. sokszor félreérthető helyzeteket szül, sorolhatnám a negatív következményeit. Belekényszerülünk ebbe sajnos.)

10 évvel idősebb vagyok nálad 12-es. ;)

2023. jan. 14. 14:46
 15/44 A kérdező kommentje:
Utoljára pont szilveszterkor beszéltünk, pont tegnap csörögtem rá, hogy mi van vele, de nem vette fel. Ma írt sms-t, hogy ne haragudjak, majd hív és írt egy smile-t. Gondolom majd elmondja a jó hírt.
2023. jan. 14. 14:48
 16/44 anonim ***** válasza:
62%

Tehát már a második barátnődet dobnád ki, mert nem nyalta folyton a segged?

Oké. Szíved joga. De hamar megfogyatkoznak a kapcsolataid.

2023. jan. 14. 14:48
 17/44 anonim ***** válasza:
73%
Egyszerűen fogadd el, hogy nem mindenki úgy kommunikál ahogy te. van pár személy az életemben akivel mindent megosztok és mindent megbeszélek. De ha felhívnának, akkor nem venném fel, hacsak nem ír előtte egy SMS-t, hogy fontos és vegyem fel. Én chatelni szeretek, dumálni csak élőben.
2023. jan. 14. 14:50
 18/44 anonim ***** válasza:
75%

14 Akkor ezek utan en ezt nem irnam ilyen kacsintos szmajlival, mert ez esetben eleg gaz, hogy 40 evesen itt tartasz az emberi kapcsolatok kezeleseben es ertelmezeseben.

Ha tetszik, ha nem, a mindennapi kapcsolattartas elsodleges formaja lett a chat, mert gyors, kenyelmes es rugalmas, nem igenyli, hogy mind a ketten raerjetek ugyanabban az idopontban. Van aki a szemelyesebb infokat is leirja siman. Nekem soha nem volt meg semmifele felreertesem abbol, hogy nem lattam a masik arcat, hallottam a hangjat kozben, ebbol nem lehet problema, ha mindket fel normalisan ki tudja fejezni magat es tudja ertelmezni, amit a masik ir.

De ha valaki nem ir legalabb rad, hogy kepzeld, holnap lesz az eskuvom, az nem baratno, maximum ismeros.

2023. jan. 14. 14:55
 19/44 A kérdező kommentje:

16-os: no comment, bocs.:)

17: fura vagy, ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem venni fel a telefont, míg előtte sms-ben nem egyeztettek erről? A munkahelyi telefont azért remélhetőleg csak felveszed. Félsz a mobiltól? Őszintén nem értem a reakciódat, de azért ez nálad fura.

Csetelni én meg nem szeretek, félreütök, rengeteg idő elmegy vele, mire leírom azt, amit szóval 2 perc alatt elmondok. Nem tudunk mindig igazán figyelni egymásra, a lehető legzavaróbb időkben jöhetnek az üzenetek. Ettől függetlenül belekényszerít egyik barátnőm a csetelésbe, mert ő sem szeret telefonálni, de amikor azon kesereg, hogy a másik barátnője beteg, és nem érti, és bajban van, akkor fel nem hívnák egymást, hogy halljon pár kedves és vigasztaló szót, de nem. Na, ez nem normális, emberek vagyunk, nem gépek ébresztő!

Ráadásul az én férjem utálja, hogy azt hallja, pittyegek, mikor épp együtt vagyunk, ne a telefonomat bújjam. Tök igaza van. A szabadidőm túl drága ahhoz, hogy cseten éljem a kapcsolataimat.

Természetesen nyilván sokan vagytok, akik nem értenek velem egyet, de ha más is elvárja, hogy elfogadjam, hogy neki a cset, én viszont várom, hogy fogadják el, nekem meg a telefon és a személyes találkozók a normális.

2023. jan. 14. 14:59
 20/44 anonim ***** válasza:
69%
19 Mert ha TELEFONALSZ, akkor nem a telefonodat bujod? XD
2023. jan. 14. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!