Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ha nem szeretnék már 26 évesen párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem vagyok szerelmes, nem volt még soha nőm, de mindegy lényegtelen. Szűzeségemet prostival vesztettem el. Megnézem az utcán a nőket, meg fantáziálok róluk meg ilyenek, meg áll a bréé. De konkrétan nem vagyok szerelmes. Érdekből mert ezt várja el a társadalom nem akarok. Szerintem ez korábbról vwzethető vissza. Sokat csalódtam, mára már befásultam.

2023. jan. 10. 04:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Ez max. neked rossz. Amíg másnak nem rossz, addig azt csinálsz, amit akarsz.
2023. jan. 10. 05:09
 2/13 A kérdező kommentje:
Rendben
2023. jan. 10. 05:36
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Igen. Ne erőltesd. Az is lehet, hogy egyszer csak szembe jön veled a nagy szerelem, számodra a nagy Ő.
2023. jan. 10. 06:09
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen könnyen meglehet
2023. jan. 10. 09:10
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem prostival kellett volna elveszíteni.

Nyilván ez egy mély nyom az emberben, hiába hiszed azt hogyha jó ötlet volt.

Nem tudni, hogy pszichésen mit okozott. Lehet emiatt nem vágysz most kapcsolatra sem.

2023. jan. 10. 10:16
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

De viszont ha nem próbálod ki, soha nem jössz rá, hogy kell e kapcsolat vagy sem. Úgy csinálsz mintha halálod után rögtön újjászületnél és kezdhetnél mindent elölről.

Egy életed van, használd ki, használj ki minden alkalmat amiben kétségeid vannak, hogy megismerd milyen is az. Ha nem jön be dobod, maradsz egyedül.

2023. jan. 10. 10:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem hagyott semmilyen nyomot. Nyilván én se prostival akartam, csak nem volt rá jelölt. Mára már úgy vagyok vele nem érdekel S párkapcsolat. Nem vagyok szerelmes, ha az lennék, kűzdenék hogy legyen csajom.
2023. jan. 10. 11:20
 8/13 anonim ***** válasza:

7.

Egy pszichológus biztosan jobban meg tudná mondani, viszont az első együttlét sorsdöntő.

Úgy tűnik, van akinek negatívan.

2023. jan. 10. 11:49
 9/13 A kérdező kommentje:
Mondom nem volt negatív.
2023. jan. 10. 12:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Érdekből senki nem tudott még szerelmes lenni. Eljön az, akkor, amikor nem is várod.
2023. jan. 11. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!