Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irtózom a parkapcsolat gondoltától 18 évesen. Normális?
A szexuális rész az hiányzik (hiányozhat ha sose volt? Na mindegy).De a randizós,programokra járkálós,összebújós,ajándékozgatós résztől a víz kiver.Ez normális?
Hetero vagyok amúgy.
18/F
Normális.
Randizós, járkálós, ajándékozgatós rész az én életemből is kimaradt és nem is szeretném, hogy a jövőben legyen, viszont egy jó szex után vele maradni, reggel összebújva ébredni, majd megint mehetne egy menet... ez hiányzik, de csak a megfelelő fiúval.
Azért nem vagyok érzéketlen..néha nagyon jól esik virágot adni egy lánynak,átölelni stb.
De hangsúlyozom,NÉHA.
Mindennap nem bírnám,főleg ugyanazzal.
Milyen érdekes... én mindennél jobban vágyom egy kapcsolatra. Persze borzasztóan vágyom a testi részére is, hiszen tombolnak a hormonjaim, de ennél nagyságrendekkel jobban hiányzik az a rész, amit felvázoltál. Oké, az ajándékozgatás az nem érdekel, meg ünnepeket sem ünneplek, de a járkálós/randizós/összebújós rész hihetetlenül hiányzik. :\ Ez van, magányos vagyok.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!