Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttetek már olyannal, akinél a külső annyira nem fogott meg, de a belső annál inkább?
Fél éve vele járok.. :)
AZ elejébe még kicsit """zavart""" a külseje,de egzre inkább nem érdekel... :)
Én nem. Kövezzetek meg nyugodtan, és pontozzatok le, ha gondoltok, nem bánom, de úgy gondolom, hogyha egy fiú iránt nem érzek testi vonzalmat, akkor nem nincs értelme egy kapcsolatban. A párkapcsolatban nem csak a beszélgetések fontosak, hanem a szexualitás is. Ha valakihez nem vonzódom, nem tudom elképzelni, hogy csókolózzak vele, akkor mi értelme lenn?! Becsapni, hitegetni pedig senkit nem szeretnék.
Ettől függetlenül, még lehet egy nagyon jó barát számomra.
1. vagyok.
DE.Vonzódok hozzá testileg is.
:)
a-a
Számomra ugyanolyan fontos a külső is. Nem elég ha csak a belső vagy csak a külső a jó, számomra mindkettő fontos.
Elsőre amúgy is a külsejét látom meg.
sajnos csak az ellenkezője volt eddig az összes kapcsolatom, külsőre tetszettek, de belsőre egyáltalán nem, és pont ezért szakítottam mindegyikkel pár hét után...
de akiknek meg a belseje nagyon tetszik (akárhogy is néz ki), elkezdem "isteníteni" kb, és azt érzem, hogy sose lenne nála esélyem.
(kicsit furcsán működöm:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!