Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek milyen az ideális nő?
Rég rossz, ha a részleteken (=amit le lehet írni) múlik az egész.
Ideális nő? Nem lehet leírni, max körülírni:
Külső: Az összkép nekem tetsző legyen. A részletek lényegtelenek, az összkép kell bejöjjön, ez persze millió variánst jelent.
Belső: Jól kijöjjünk és a hibáink, különbözőségeink is megférjenek egymás mellett.
Elég nehéz meghatározni az ideált. Sok minden közrejátszik, mikor azt mondod, hogy neked tetszik egy nő. De semmiféleképpen nem meghatározott dolgok alapján hozol döntést. Sok szinten megy végbe ez a folyamat, tudatalatti, tudatos, ösztönös és szellemi, intuíció szinten. Bár egyénfüggő is.
Azért van pár dolog, aminek muszáj megfelelnie, hogy felkeltse a figyelmemet.
Legyen nálam alacsonyabb, vagy velem egymagas. Tetszen nekem az arca, ez a legfontosabb. Ha szépnek találom az arcát, akkor tök mindegy, hogy vannak-e dombok-völgyek. Legyen igényes magára, értem én ezalatt, hogy ne szakadt ruhákba járkáljon, legyen ápolt. Ha nem sminkeli magát, az még egy plusz pont, én nem szeretem ezeket a dolgokat. Akárcsak a tetkót, piercinget, de még a fülbevaló hiánya is előny nálam. Nagyon szeretem a hosszú hajú nőket. Így belegondolva szinte mindig beléjük voltam szerelmes.
Belsőleg az a legfontosabb, hogy egy hullámhosszon tudjak vele lenni. Ezt legtöbbször már látásból kilehet szűrni, pontosabban érzi az ember, hogyha rokonszenves neki valaki, hasonló a személyiségük. Lehessen vele bolondozni, legyen örök gyerek, még egy plusz pont. Nem kell, hogy művelt legyen, csak ne legyen ostoba és közönséges, előítéletes, meg aki szívesen megy a McDonaldsba. Lojalitás, felelősségtudat, alázat, egymás tisztelése és támogatása, inspirálása. Még egy dolog, hogy a saját önérzete az embernek ne legyen fontosabb soha, mint a másik - ezt konkrétan a veszekedésekre értem. Kb így képzelem, akivel letudnék élni egy életet boldogan.
Nekem régebben fontos volt a külső, de már egyre inkább eltekintek előle, tekintettel eddigi rossz élményeimre.
A külső alapján nem a szexiség számít, hanem fontosabb a természetes és szelídebb. szépség. A hajszín, mellméret mindegy.
Belső alapján a lány legyen okos, lehessen vele mindenről dumcsizni, humoros, belevaló és felszabadult, meg jólelkű és szeretetteljes is.
külső: nem részletezem de szép szeme legyen a többi meg tök átlag az se zavar
Belső:nem baxogat minden xarért, nem sértődik meg minden xarért, ez már így is nagy elvárás nem folytatom
Az ezer éves vicc jut eszembe.
Mik az ideális nő paraméterei?
80 centi magas, kockafejű, elálló fülű fülű.
Miért?
Mert állva szopik, fejére lehet tenni a sört és bele lehet hamuzni a fülébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!