Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kéne hinnem? Normális, hogy kétségeim vannak?
Van egy srác akivel régóta ismerjük egymást. Nemrég kezdtünk el találkozgatni, élőben nagyon szimpatikus és tetszik. Viszont amiket mások mondanak róla teljesen ütközik azzal, amit én hittem/láttam. Azt állítják balhés, lusta és barátnője van (amit ő tagad)/volt a közelmúltban.
A megérzéseimnek kéne engednem, vagy mások véleményének?
(Természetesen meg fogom vele beszélni négyszemközt. Kíváncsiságból tettem fel a kérdést, esetleg tapasztalatokat is meghallgatok.)
Kik ezek a "mások"?
Ha annyian állítják lehet benne valami.
Nem tudom tényleg. Egy "közvetítő" volt, nem tudom hányan állítják ezeket.
Miért írna, keresne a srác ha van valakije? Vagy mi értelme ennek a játéknak, ha másoknak van igaza? Találkozni akar, mondja hogy szüksége van rám, előrébb akar velem végre lépni. Teljesen össze zavar...
Szüksége van rad ? Hagyjuk már, nem is ismeritek egymást és már most kapaszkodik beled. Nem baj, egy pár év múlva kinosz ebből a kamasz rajongasbol…
Mert amúgy nincs olyan a világon, hogy valaki úgy ismerkedik, hogy közben kapcsolatban van vagy házas, ugye ?
"Miért írna, keresne a srác ha van valakije? Vagy mi értelme ennek a játéknak, ha másoknak van igaza? Találkozni akar, mondja hogy szüksége van rám, előrébb akar velem végre lépni. Teljesen össze zavar..."
Mert sajnos az emberek néha azt mondják, amit hallani akarsz, hogy elérjék a céljaikat. Nyilván nem azt mondja, hogy házas vagy barátnője van. Akkor foglalkoznál vele? Na ugye.
Figyelj ide, ha olyan emberek mondják, akiknek te fontos vagy, akkor hidd el ezeket. Jót akarnak neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!