Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás kimondása után 2 nappal normális, hogy kétségeim vannak jól döntöttem-e?
persze, hogy normális, életed szerves része volt a férjed és így éltél évekig, természetes, hogy megriadsz a változástól, de afelől ne legyenek kétségeid, hogy jól döntöttél-e, tudod, hogy jól döntöttél. Az élet rendeződni fog, nem tudom vannak e gyerekek, de egyedül is lábra tudsz állni ebben biztos vagyok, valamint gondolom van mögötted család akire támaszkodhatsz :)
Hajrá :)
Azt hiszem, a férjednek kéne most nagyon szarul éreznie magát. Elképzelem, hogy ott ülsz egyedül...megolelnélek.
Sosem voltam ugyan férjnél, de engem tavaly rengeteg megaláztatás után sokadszorra hagyott el a párom - négy és fél év tán -, és éppen szomorú vagyok, mert már nem akarom őt, de folyamatosan irogat, épp az imént is, hogy szeret és nagyon nyomaszt.
Most már bánhatja. Kívánom, találj valakit, aki meggyőz, hogy Te vagy a világ legjobb nője.
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!