Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők tudatosan, ésszel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tudatosan, ésszel választanak párt maguknak?

Figyelt kérdés
Gondolok itt egy olyan nőre akinek van egy doktori diplomája pl, ő tudatosan nem fog egy szakmunkás férfit vagy gyári munkást választani hanem a saját szintjén keres magának párt.

2023. jan. 12. 01:31
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
77%

"Iszonyúak azok a kapcsolatok ahol a képzett nő összejön a komplexusos munkással."

Aki komplexusos emberrel jön össze, annál nem fontos, hogy milyen a végzettsége, a kapcsolat rossz lesz.

Annak meg SEMMILYEN jelentősége nincs, hogy egy nő képzett-e vagy sem. Nem mutat semmit, az csak egy papír. Tudok neked mutatni biosz szakos evolúciótagadókat is, tehát semmit nem jelent, hogy egyetemre járt.

A mostani lány, akivel foglalkozom, matematika versenyeket nyert, iszonyat okos, de nincs jelentősége. Sőt, néha ő érzi magát kevésnek mellettem.

Párkapcsolatban nincs jelentősége az iskolai végzettségnek. Az intelligencia számít, az meg független attól, hogy milyen papír van a kezedben.

2023. jan. 12. 11:02
 42/63 anonim ***** válasza:
60%

"Annak meg SEMMILYEN jelentősége nincs, hogy egy nő képzett-e vagy sem. Nem mutat semmit, az csak egy papír. Tudok neked mutatni biosz szakos evolúciótagadókat is, tehát semmit nem jelent, hogy egyetemre járt."

Én meg tudok neked mutatni olyan nőt, aki menstruált terhesség alatt és olyan cigányt, aki büntetlen előéletű. De olyan sofőrt is, aki hazavezetett épségben részegen. Valószínűségekről beszélünk, édesem. Tudom hogy ez neked újdonság, mert sosem jártál egyetemre, ettől még nem mindegy, hogy egy merítésből 80% egy nyomorult retard vagy csak 20%. Nincs időnk mindenkit ugyanolyan esélyekkel megismerni, ezért támaszkodunk arra, hogy valószínűségi alapon mi az esélyesebb. Így működik az ember, innen jutottunk el a mesterséges intelligenciáig.

2023. jan. 12. 11:11
 43/63 anonim ***** válasza:
28%

Valószínűségi alapon is az a helyzet, hogy az iskolai végzettségnek semmilyen jelentősége nincs. Aki érti az ismerkedés művészetét, az nagyon jól tudja, hogy egy férfi nem attól lesz vonzó egy nő szemében, hogy az egyetemi tananyagot vissza tudja mondani. Tehát teljesen mindegy, hogy tudja-e vagy sem.

Egy nő meghódításához magabiztosság, céltudatos élet, humor, romantika, és kis pimasz stílus kell. Ezek közül egyik sem tartalmazza a magas iskolai végzettséget, az csak egy ráadás, ami már a vonzalom kialakulása után amolyan hab a tortán.

2023. jan. 12. 11:23
 44/63 anonim ***** válasza:
33%

#41 “Tudok neked mutatni biosz szakos evolúciótagadókat is”

És pont ezért lehet okosabb nálad. Az evolúció egy ELMÉLET. Nem bizonyított. Ugyanannyira lehet igaz, mint az, hogy van menny meg pokol. Pont az a butus, aki mindent elhisz, amit épp lenyomnak a torkán. Tudod egyszer azt is bolondnak nézték, aki azt állította, hogy a Föld kering a Nap körül, aztán kiderült, hogy igaza van. Na lehet ugyanígy az evolúcióelméletet is megdöntik x év múlva.

És amúgy sajnos de, ha egy nő maga alatt választ párt, akár végzettséget, anyagi helyzetet, tudást vagy bármit tekintve, abból sosem megbecsülés lesz, hanem kihasználás, eltiprás stb. Tapasztaltam már nem egyszer a bőrömön.

2023. jan. 12. 11:57
 45/63 anonim ***** válasza:
20%

Az a toxikus modern, egyébként sokszor elitista randikultúra mellékterméke, hogy tetszőleges, újabb és újabb paraméterekkel kényszeresen szintekre, osztályszerű csoportokra osztjuk a társadalmat. A diploma is ilyen, gyakorlatilag annyira kevés tulajdonság, személyiségjegy következik abból (de még szociális státusz, vagyoni helyzet sem szükségszerűen), hogy valakinek van-e diplomája vagy nincs, hogy az egyetlen funkciója innentől kezdve csak az, hogy a randizás világába belépő fiatal egy kicsit jobban érezze magát, amikor beikszeli, hogy "diplomás keres diplomást", miközben magában arra gondol, hogy "hát igen, azért a primitív prolik nem az én szintem, ennél nekem többre van szükségem".

Holott minden normális ember tudja, hogy a diplomás messze nem egyenlő az értelmessel, mint ahogy a diploma nélküli sem a tanulatlan, buta prolival. Tendenciákról lehet beszélni és vitatkozni is, de az embert még mindig nem lehet egy vagy néhány tetszőleges paraméterre lebutítani.

2023. jan. 12. 11:59
 46/63 anonim ***** válasza:
86%
Nem (egy mondjuk alapszakos) diplomásról beszélgettünk és diploma nélküliről (aki mondjuk érettségi/szakközép után mást csinált), hanem egy, az átlaghoz képest is rettenetesen alulképzett, minimális szaktudással sem rendelkező emberről és egy tudományos fokozattal rendelkező másikról. A népesség felső és alsó néhány százaléka között kurvára van különbség.
2023. jan. 12. 12:07
 47/63 anonim ***** válasza:
66%

"És pont ezért lehet okosabb nálad. Az evolúció egy ELMÉLET. Nem bizonyított."

Biztos, hogy nem.

A természettudományos terminológiában az "elmélet" szó ugyanis nem azt jelenti, mint a hétköznapi életben.

A természettudomány úgy működik, hogy modelleket állít fel, amiknek meg kell felelni bizonyos kritériumoknak. Ha a modell hibás, akkor módosítják, vagy elvetik. De ha megfelel, akkor a tudományos elmélet szintjére emelkedik. Lásd: gravitációs elmélet, általános relativitáselmélet.

Mondjuk van kivétel, a húrelmélet nem bizonyított, de komoly matematika van mögötte, ezért az is elmélet. Az evolúció viszont olyan elmélet, mint a gravitációs elmélet, tehát lényegében tény.

Pont nem nemrég voltam külföldön az egyik természettudományi múzeumban, ahol az evolúció bizonyítékait is megcsodálhattam, a fosszíliák személyében. De ha nem lennének fosszíliák, akkor is tény lenne az evolúció, hiszen annyi bizonyíték van mellette, pl. a genetikai vizsgálatok. Arról nem is beszélve, hogy kicsiben bármikor megfigyelhető az evolúciós fejlődés.

Aki tehát egyetemistaként tagadja az evolúciót, az finoman szólva nincs a helyzet magaslatán. Nekem jelenleg alacsony iskolai végzettségem van, de ennyit én is megértettem, hogy egy igazolt dologról van szó...

2023. jan. 12. 12:10
 48/63 anonim ***** válasza:
41%

Azért az, hogy valaki 3-5 évet végigtanult, megcsinált egy szakdolgozatot, az még akkor is becsülendő, ha csak egy büfészakos diploma. Úgyhogy ezt akárhogy lehet csűrni csavarni, akkor is többre tartom az ilyet, mint a tróger munkásokat, akik pofátlan nagy összegekért kontárkodják szét a házakat (minden ismerősöm, aki építkezik, panaszkodik, hogy mindent elb*sznak nekik, de a csilliós összegeket persze van arcuk elkérni). Alig lehet találni jó munkásembert.

2023. jan. 12. 12:11
 49/63 anonim ***** válasza:
10%
#47 nem olvastam el, egy okos ember nem ír semmire olyat, hogy “biztos, hogy nem”. Mert tudja, hogy semmi sem biztos🤣
2023. jan. 12. 12:34
 50/63 anonim ***** válasza:
34%

Függetlenül attól, hogy én okos vagyok-e vagy sem, a tudományos tények tények maradnak: a csimpánz és az ember genomja között kb. 97%-os egyezés van. Ez pedig biztos. Semelyik másik fajjal nincs ilyen erős rokonsága az emberi fajnak, tehát igazolt, hogy a csimpánzzal közös őseink vannak. Vagyis, az ember is az állatvilágból fejlődött ki.

Ezzel az evolúció bizonyítva van.

De a téma innentől részéről OFF.

Ez a topik nem erről szól, meg egyébként is azt gondolsz, amit akarsz.

Üdv!

2023. jan. 12. 12:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!