Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tudatosan, ésszel választanak párt maguknak?
Leírnám ékezettel, engedéllyel annyira tetszik! :)
"Az ilyen sznob kihaénnem fajták mindig tudatosan választanak.. nekik azért nem mind1 hogy lenézze -e a baráti kör vagy a család az adott párját. A normális ember az nagyban tesz rá, ki mit gondol róla, nem másnak, hanem saját magának akar megfelelni és azt választja, aki neki szimpatikus."
Ez a sor nagyon fontos:
"A normális ember az nagyban tesz rá, ki mit gondol róla, nem másnak, hanem saját magának akar megfelelni és azt választja, aki neki szimpatikus."
Aucklandben :) De majdnem...
---
22-es: a gond akkor kezdődik a logikában, amikor valaki normális, mégis számára csak az a szimpatikus, aki iskolázottsági szintben is vele egy szinten van.
---
Kérdező: szerintem a kérdés a kisebbségi érzéseddel kapcsolatos, és nem azzal, hogy a nők hogyan választanak párt. Mi a valódi probléma tehát?
Külsőségekben megy a szintezés, erre még nem jöttek rá.
Véletlenül se úgy, hogy vele kompatibilis személyiségű embert válasszon.
Hosszú a probléma és tudom, hogy velem van a baj.
Ritkán vagyok annyira összeszedett, hogy meg tudjam normálisan forgalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!