Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők tudatosan, ésszel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tudatosan, ésszel választanak párt maguknak?

Figyelt kérdés
Gondolok itt egy olyan nőre akinek van egy doktori diplomája pl, ő tudatosan nem fog egy szakmunkás férfit vagy gyári munkást választani hanem a saját szintjén keres magának párt.

2023. jan. 12. 01:31
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
82%
Nem. A hölgy arra vár megerősítést hogy miért a szintjén, vagy azon felül válasszon. Jól gondolom Madamm? Amúgy meg kisebbrendűségi komplexus. Valóban.
2023. jan. 12. 03:52
 32/63 anonim ***** válasza:
100%
#11 Nem a 6-os terel, hanem te.
2023. jan. 12. 03:55
 33/63 anonim ***** válasza:
87%

"Szóval ha nekem azt mondja egy meseszép okos lány, hogy jól érzi magát velem és szeret, akkor én ne aggódjak azon, hogy elég jó vagyok e neki mivel az én szemeimben ő sokkal okosabb és nagyszerűbb mint én. Attól tartok, hogy előbb - utóbb eltűnik és akkorra már nagyon megszerettem és onnantól teljesen elvesztem."

Te meg nőként ronda vagy az adonisznak. Így is nézhetjük.

2023. jan. 12. 03:59
 34/63 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek érzelmek alapján választanak párt.
2023. jan. 12. 05:24
 35/63 anonim ***** válasza:
100%
Én először kémia alapon, de ha komolytalan akkor off.
2023. jan. 12. 07:47
 36/63 anonim ***** válasza:
20%
Részben ésszel (mennyi pénze van), részben hormonálisan (jól néz-e ki).
2023. jan. 12. 07:57
 37/63 anonim ***** válasza:
76%
Érdekes témát feszegetsz posztoló. Èn informatikában tanultam egyetemen és ott is helyezkedtem el. számomra fontos volt az, hogy olyan szakmát válasszak, amiben nem függök anyagilag a páromtól. És az is fontos volt, hogy legyen sok közös témánk, és ő legalább annyit vagy inkább többet keressen mint én. Ő is IT-s, szóval megtaláltam az emberem 9 éve. 30 L
2023. jan. 12. 08:09
 38/63 anonim ***** válasza:
85%
Előző vagyok. Természetesen ha nem lenne brutális kémia és szereem, mindez mit sem érne.szerencse kell ehhez :)
2023. jan. 12. 08:10
 39/63 anonim ***** válasza:
86%
Igen, én mindig tudatosan választottam, sok szempont alapján. Ez viszont nem azt jelenti, hogy annak ellenére, hogy gazdag családból jövök, ne jöttem volna össze olyannal, aki szegényből. Csak miután mindkettő ilyen exem kihasznált és élősködni akart rajtam, eldöntöttem, hogy többet ilyen nem lesz, most már azt is nézem, hogy igenis gazdag legyen.
2023. jan. 12. 08:14
 40/63 anonim ***** válasza:
86%
Iszonyúak azok a kapcsolatok ahol a képzett nő összejön a komplexusos munkással. A nem komplexusos viszont ritka mint a fehér holló.
2023. jan. 12. 08:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!