Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi "értelme" gyerekes nővel /férfival összejönni?
Nem provokációnak szánom. Csak érdekel.. Hogyha összejösz valakivel, akinek gyereke van:
1. Te mindig csak 2. leszel, mert neki úgy is mindig a gyerek az első.
2. Te leszel a gyerek úgymond pótszülője, bár vannak akik ezt szeretik de szerintem nem mindenki.
3. A volt férj /feleség sosem teljesen tűnik el a képből. Kivéve ha lelèptek.
4. Nehezebb közös programokat csinálni kettesben, ha vannak gyerekek.
Mi a véleményetek?
51 vagyok. Még mindig ezen lovagoltok?
Mindenki csinál, amit akar, azt vár el amit akar, de mit kell a másikat itt győzködni?
#73 nekem azaz érzésem, hogy a gyerekesek is jobban örülnének egy gyerektelen párnak, ezért nyomják a propagandát, hogy mennyire jó gyerekessel :D
csak szerintem jó pár aki ír ide és azt mondja, hogy ha lehet ezt ne, az próbálta már gyerekessel ezért írja.
65:
Hamarosan 50 leszek, nő, és soha nem akartam gyereket.
Meggyőződésem, hogy számomra maga a pokol a családosdi.
Semmi vonzót nem találok benne. Sőt, az emberi társaságban sem, úgy egyáltalán. Szépen csendben olvasgatok, vagy kertészkedek, bárcsak soha sem kéne kimozdulnom otthonról.
Ne sajnáld, ő így érzi jól magát. Én is megőrülnék a családos élettől, más meg élvezi a nyüzsgést. Nem vagyunk egyformák. Mi sem akartunk soha gyereket.
N
76:
Fogd már fel, hogy szándékosan fordítottam ilyen irányba az életemet, és ami neked a "jó" nekem az a x&r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!