Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi "értelme" gyerekes nővel /férfival összejönni?
Nem provokációnak szánom. Csak érdekel.. Hogyha összejösz valakivel, akinek gyereke van:
1. Te mindig csak 2. leszel, mert neki úgy is mindig a gyerek az első.
2. Te leszel a gyerek úgymond pótszülője, bár vannak akik ezt szeretik de szerintem nem mindenki.
3. A volt férj /feleség sosem teljesen tűnik el a képből. Kivéve ha lelèptek.
4. Nehezebb közös programokat csinálni kettesben, ha vannak gyerekek.
Mi a véleményetek?
Engem is nagyon taszít a gondolata, hogy ilyen szituációba kerüljek, de itt van néhány magyarázat, ami eszembe jut:
- Mindkét félnek gyereke van. Szerintem ez a legjobb felállás, hiszen itt a felek jobban megértik egymás prioritásait, és kisebb az esély, hogy az egyikük mellőzöttnek érezze magát.
- A gyermektelen fél már nagyon szeretne párkapcsolatot, és csak ez jön össze neki. Nyilván mindenki maga tudja, hogy mennyire adja alá az igényeit, de ha valaki egy idegen gyereket is bevállal, akkor lelke rajta.
- Annyira megkedvelik egymást, hogy egyszerűen nem tényező, hogy van egy gyerek az előző kapcsolatból. Azért ilyen is van.
- A gyerek voltaképpen már felnőtt, így a mindennapokban / programszervezésben nem sok vizet zavar.
- A gyermektelen fél meddő, de szeretne gyereket, és neki ilyen módon pont megfelel a helyzet.
3
Most nem azért, de ez honnan jött? :DDD
Szerintem senki se kezd úgy bele, hogy na most megyek és keresek egy gyerekes nőt/férfit. Inkább kialakul köztük a vonzalom, és ha elég erős, akkor megpróbálják együtt. Aztán ha kettesben, párkapcsolatban működik, lépnek egy szintet, és megismerik egymás családját is, ahová történetesen tartozik egy vagy több gyerek. Aztán vagy működik, vagy nem. Ha minden szép és jó, akkor majd összeköltöznek, és lehetnek egy család. Ami nem csak a vérről szól. Már csak abból kiindulva, hogy hányan tojják telibe a vérrokonaik, míg a barátok sokszor a fél veséjük odaadják.
Ha te így látod a dolgot, akkor egyszerűen ne kezdj gyerekessel. Amint kiderül, ints búcsút. Nincs értelme erőltetni, nem egymást keresitek. Nincs ezzel baj, sok hal van a tengerben. Ő nem a te halad, ennyi.
Nem a gyerekek miatt jönnek össze, hanem mert szeretik egymást. Es akit szeretünk, annak elfogadjuk a gyerekeit is. Persze könnyebb ha mindkét félnek van már, de ha csak az egyiknek, az sem kizáró, csak ott nehezebb a gyerektelennek.
A volt férj/feleség pedig jó esetben nem sok vizet zavar, ő is tovább lépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!