Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi "értelme" gyerekes nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi "értelme" gyerekes nővel /férfival összejönni?

Figyelt kérdés

Nem provokációnak szánom. Csak érdekel.. Hogyha összejösz valakivel, akinek gyereke van:

1. Te mindig csak 2. leszel, mert neki úgy is mindig a gyerek az első.

2. Te leszel a gyerek úgymond pótszülője, bár vannak akik ezt szeretik de szerintem nem mindenki.

3. A volt férj /feleség sosem teljesen tűnik el a képből. Kivéve ha lelèptek.

4. Nehezebb közös programokat csinálni kettesben, ha vannak gyerekek.

Mi a véleményetek?

2022. dec. 23. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
75%

Amúgy a való életben sok normális! férfi és nő (nem a senkinek nem kell mer csúnya vagy csóró vagy hülye) elfogadja, ha a másiknak van gyereke.

Azt nem értem, ha valaki nem akar gyerekes nőt pl (oké, nem is kötelező, ellehet kerülni), az miért akarja megmagyarazni, h aki pedig gyerekkel is vállal valakit az hülye? Nem, nem hülye attól mer máshogy gondolja mint ő maga!

Azt kéne megérteni, h mindenki más, semmi sem kötelező és mindenki úgy él, ahogy akar! Azt vár el amit akar, nem kell itt picsigni azon se, ha egy nő elvárja a kocsit, önállóságot, stb...!

Ha egy nő leírja, h keressen a másik 500at, lakjon külön, szeressen utazni...azt persze ugyan úgy támadjátok! Elvárja! Jól teszi és kész. Nekem se kell full csóró, unalmas, csúnya férfi!

Én meg tettem azért, h jobban éljek és jól nézzek ki.

Nekem is van egy lányom, 8 éves. Van segítségem is így szabadidőm is. Apuka nincs képbe.

Rengetek féle variáció van. A körülmények se mindegy milyenek.

Sztm se úgy működik, h valaki direkt gyerekes embert keres. Megismer valakit, jól működik, alakul és együtt vannak. A gyereket is elfogadja és fordítva is.

Volt párommal is jól működőtt (egy tök normális, talpraesett, vonzó férfi és nekem tökéletes volt!), mindig kikértem a véleményét, ha valami olyan volt lányommal. Vigyázott is rá, stb...Ő meghallt.

Amúgy meg igen! Én vagyok az első, aztán mindenki más! Önző vagyok? Lehet! De mindenkinek ilyen élete lenne, mint lányomnak nem lenne gond. Alig én nem vagyok jól a gyerekem se.

Aztán a párom mellett még van a munka, család, barátok, kutyám, hobbim és aki szeret és nem önző, az felfogja, h nem csak ő létezik! A másik akinek semmi hobbija vagy baráti köre, azok vannak erre rá állva, h jajj a párom nem jön át, mer beteg a gyerek.

Jelenlegi páromnak sincs gyereke, régóta ismerem és úgy alakult, h együtt vagyunk és jól működünk 3an is.

Szóval a lényeg, h így alakul és kész. A legtöbb ember nem direktbe keres olyat, akinek gyereke van.

Ráadásul én nem is akarok több gyereket!

Én megértem, h valaki "nem neveli más kölykét", de más meg értse meg, h valakinek meg nem kell nincstelen, ronda, unalmas, buta faszi!

N 30

2022. dec. 23. 23:20
 52/84 anonim ***** válasza:
34%

Értelme? Semmi. Gondolom, akik ilyennel jönnek össze, azok sem kimondottan ezt keresték. Sajnos nem mi döntjük el, hogy ki tetszik, vagy kibe szeretünk bele. Az biztos, hogy ha jót akarunk magunknak, el kell őket kerülni.

N

2022. dec. 24. 00:38
 53/84 anonim ***** válasza:
28%
Nos, a gyerekesek válaszait olvasva arra jutottam, hogy kizárt, hogy valaha gyerekessel kezdjek, vagy nekem valaha gyerekem legyen. Ennyi frusztrált, utálkozó, agresszív embert egy rakáson az életben nem láttam, szóval kösz, de nem.
2022. dec. 24. 03:13
 54/84 anonim ***** válasza:
61%

53 de melyik fél utálkozik jobban? Nézd már meg. Akinek nincs gyereke és nem kezd gyerekesel! Elfogadjuk, csak akkor valóban kerüljetek. A másik meg normálisan is lehet véleményt alkotni, nem olyan stílusban, mint itt egyesek.

Nem kell gyerekes? Oké!

Nekem olyan kell akinek van pénze! Az is legyen akkor oké.

2022. dec. 24. 03:54
 55/84 anonim ***** válasza:
48%
Azért ha valakinek nem kell gyerekes, az valóban kerüli ezeket. Mi ezzel a gond? Akinek nem probléma, hogy a másiknak van gyereke, az meg nem kerüli, és összejönnek. Az meg, hogy valakinek nem kell gyerekes, toronymagasan jobb kategória, mint a pénzes fickókra vadászgatni próbáló rongyok, talán el lehet húzni dolgozni, vagy munkahelyet váltani, mint azt várni, hogy valaki eltartson a kölyköddel együtt.
2022. dec. 24. 04:56
 56/84 anonim ***** válasza:
80%

55 de ha már dolgozom és jól keresek, akkor nem csóróval jövök össze!

Én viszek haza bőven, de akivel vagyok se legyen soher, mert ő csóró!

Gyerekkel külön élek, van autóm és jut nyaralni is.

Mindenki azt vár el, amit akar és kész.

Senki nem fog pisztolyt a fejedhez, h gyerekes emberrel kell lenned.

De itt akik picsognak meg sajnálják maguk, h dagadt, csóró...ugye nekik is azt írod, h dolgozzon többet? Mer akkor oké.

Sztm az 51 mindent leírt! Kb én is így gondolom.

2022. dec. 24. 05:03
 57/84 anonim ***** válasza:
26%
Azért az, hogy valakinek van autója, meg jut nyaralni, az még messze nem a pénzesség, hanem egy alap. Nem nagyon járok ide eleve, meg partnert sem keresek jelenleg, ha keresnék, akkor sem nyilván itt, vagy eleve a neten, de ja, ha valaki azon picsog, hogy dagadt és csóró, de miért nincs gazdag topmodell csaja/pasija, akkor párszor leírtam a véleményem, ami amúgy szerintem teljesen felesleges, mert nekik a realitásérzékükkel van gond. Nem jönnék össze sem túlsúlyos, sem nálam nagyságrendekkel alacsonyabb anyagi helyzetben élö emberrel sem, a túlsúlyos nem vonz, a másik meg nem lenne egészséges kapcsolat. Gyerekessel meg végképp nem, nem egymást keressük. A túlsúlyos lefogyhat, a szegény csinálhat karriert, de a gyerek az ottmarad. Biztos találsz olyat, aki pénzes a te figalmaid szerint, nem zavarja a gyereked, és egymásba szerettek, sok sikert, és sok boldogságot kívánok.
2022. dec. 24. 06:02
 58/84 anonim ***** válasza:
62%
Az "elfogadást" és a "megértést" jól példázza, hogy az 52-es válaszoló egy kulturáltan megfogalmazott és szubjektív vélemény miatt le lett pontozva.
2022. dec. 24. 06:41
 59/84 anonim ***** válasza:
80%

47 éves férfiként a véleményem.

1: Nem lettem második, mert nem hagytam. Bár elsőrendű sem, mert nem akartam.

2: Egy pillanatát sem bánom, hogy lett 3 "gyerekem", talán a 4. közös, már rutinnal tudom kezelni növekedése folyamán.

3: A volt férj, jelleme, és párommal közösen tett intézkedések miatt, bíróságilag eltiltva. Gyerekei nem keresik vele a kapcsolatot.

4: Közös program? Ha pároddal közös gyereketek lesz, hogyan fogod megoldani? Nálunk a nagyobb tud vigyázni a kicsire.

Hozzáállás, és jó választás.

Ennyi!

2022. dec. 24. 08:04
 60/84 anonim ***** válasza:
43%

Ha harminc felett nincs gyereked vagy nem akarsz gyorsan sajátot, valami gond van veled. Szinte mindenkinek van, és ezek az emberek nem is tesznek fel ilyen kérdéseket:) Nőknél kb 25 éves kortól van az embereknek, mondjuk minden harmadiknak már, és ahogy telik az idő, egyre többnek lesz. Nem lehet elszökni a felnőtt élet elől, és hangoztatni mi a jó benne, minek az másoknak. Ha még nem éreztél vágyat gyerekre, vagy még nem szakítottak veled 30 éves korodra, akkor gondod van és tisztában kéne lenned vele, hogy a társadalom kisebb részéhez tartozol. 25-felfelé szinte minden nőnek van gyereke/vagy tervezi valakivel, 30+osan meg pláne:) Ez az élet rendje, tartsd a lépést, ha nem látod, akkor még "érned kell", de legalább legyél már vele tisztában, hogy ez olyan, mint "mi értelme őszülővel összejönni?" az élet velejárója, természetes folyamat, 30 felett meg szinte mindenkit érint, kit jobban, kit kevésbé. Akit nem, az az erőteljes kisebbség, és ők tudják is magukról ezt. Te miért nem tudod, hogy a gyermekeseket hátrányos megkülönbözetők aprócska csoportjához tartozol? Mert a net segít megtalálni 10 ezer hasonlóan gondolkozót(akik szinte mind szülők lesznek egyszer, ez általában csak irigység, mint aki féltékeny a korábban serdülő társaira:)) a 10milliós országból?

Mi értelme? Onnan tudod, hogy normális, hogy szülő akar lenni 25 felett, vagy már szülő. A válás intézménye legalább 30 éve remekül működik, a házasság kezd elavulni, gondolom nem lep meg, hogy gyerek után is mennek tönkre kapcsolatok.

Nehezebb így az élet, de többet is ad a jóból, önismeret terén is igazán fontos, új helyzetek, személyiségfejlődés, kiteljesedés, stb..

2022. dec. 24. 08:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!