Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme összejönni egy ilyen sráccal?
Munka után mindennap találkozik egy barátjával. Tényleg nincsen olyan nap,hogy na akkor most haza megyek és nem csinálok semmit! Több éve nem volt tartós kapcsolata és elmondása alapján ő sosem volt az aki hanyagolta volna barátait..
Felmerült bennem a kérdés akkor vajon rám lenne egyáltalán ideje? Vajon képes magával szembe nézni? Úgy látom,mint aki fél egyedül leülni...Volt vlakainek ilyen barátja? Mi lett? köszi
Ha nincsen senkije,akkor miért ne találkozhatna minden nap a haverjával?Az lehet,hogy nem szeret egyedül lenni,de az még nem olyan nagy baj.Az pedig,hogy azt mondta ő nem az az ember,aki elhanyagolja a barátait,az nem egyenlő azzal,hogy emiatt nem volt komoly kapcsolata évek óta.Meg aztân ennyiből ilyen következtetéseket levonsz.Fura.
Össze akar jönni veled,vagy ezen csak Te gondolkodsz?
Kedves 1-es ,sajnálom,hogy meghaladta az agyikapacitásodat ez a kérdés.
2-es, nem 1 haverjával találkozik,elvileg 50 haverja is van,akikkel felválta találkozik. Valóban nincs még annyi információm amiből bármi messzemenőt levonhatnék. De azért elgondolkoztam ezen.Már amikor mondta is felmerült bennem legalább 10 kérdés ezzel kapcsoaltban. Amiket fel is fogok majd neki tenni,de azóta erősen elgondolkoztam ,hogy miért is kell neki párkapcsolat?
Igen,szerintem össze akar jönni.Az megint egy kérdés,hogy én össze akarok-e jönni? Nem tudom még..
4, most komolyan mi vagyok én máltai szeretet szolgálat? nem!
Azért egy felnőtt férfit nem én fogok megváltoztatni azt hiszem.Ha valaki ilyen,akkor ilyen is marad.
Persze ki tudja,lehe még nem volt életében igazán szerelmes. Engem nagyon lehet szeretni és tudom is viszonozni.Majd meglátjuk.
De azért továbbra is várok 1-2 visszajelzést,ha valakinek volt tapsztalata férfival aki ennyire a barátok,haverok rabja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!