Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme összejönni vele ha ennyire agresszív?
Később veled is az lesz... türelem.
2016. okt. 24. 21:47
Most őszintén - olvasd el amit írtál és képzeld el, hogy a legjobb barátnőd írta és ő van ugyanebben a dilemmában. Neki mit tanácsolnál ebben a helyzetben?
Mert én azt, hogy még most meneküljön, ne várja meg, hogy vele is agresszív lesz az illető, vagy belerángassa valamelyik balhéjába, ugyanis ez csak idő kérdése.
2016. okt. 24. 21:48
vicces,megnevettet. amikor feltekeny lesz,vagy duhos valami miatt,jol megver. eloszaor liabal. aztan egy targyat ut meg,aztan teged. talan csak egyszer,es utana megbanja,de meg ez se biztos,mert nehanyan jol ertenek hozza,hogy elhitessek veled:te vagy a hibas,sajnos nem tehetett mast. aztan elofordul majd ujra. es ujra. kozben persze vicces lesz es megnevettet es te majd mindig ujra elhiszed,hogy szeret. amig aztan tenyleg jol megver es eszhez tersz.
sajat tapasztalat,es voltam olyan hulye,hogy ket ilyen szimpatikus pasim is volt.
legyetek haverok,de ne zugj bele.
2016. okt. 24. 22:00
4/20 A kérdező kommentje:
azzal már kicsit elkéstem ,hiszen ezért is tettem fel a kérdést. és ha nem az? ha elszalasztom csak azért mert ezt hiszem közben pedig nem... komolyan mondom ahogy beszél hozzám vagy ahogy rám néz ,én nem nézném ki belőle,hogy bántana.
Nem kellene, de úgyis össze fogsz vele jönni. Az agresszióját betudod "határozottságnak" és "magad sem érted miért" kedveled.
2016. okt. 24. 22:11
Akkor gyere vele össze, a hozzám hasonlókat meg könyveld el nyámnyila életképtelen gyökérnek és erősítsd meg bennem azt, hogy a rengeteg agyatlan nőnek az agresszív kiszámíthatatlan emberek kellenek.
2016. okt. 24. 22:12
Aki mindenkit üt-ver ,aláz ,aki éppen nem hoz neki "hasznot" az szerinted milyen ember? Te éppen hasznot hozol neki mert kielégíted, de aztán majd szépen rád un ,vagy valamit beszólsz neki, ami nem tetszik és kapsz majd te is.
2016. okt. 24. 22:15
8/20 A kérdező kommentje:
pont ez vele a problémám ,hogy agresszív.szóval nem ,egyáltalán nem tetszik..sőt még meg is ijeszt.De csak később tudtam meg ,hogy ilyen.sokkal jobban örülnék ha inkább "nyámnyila" lenne
9/20 A kérdező kommentje:
ebben sajnos lehet valami
10/20 A kérdező kommentje:
egyébként meg ha ez számít valamit az előző barátnőjével meg pl jóban van..ha összeverte volna vagy bármi szerintem nem ez lenne a helyzet
Kapcsolódó kérdések: