Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van értelme pasiért küzdeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme pasiért küzdeni?

Figyelt kérdés

Van egy fiú ismerősöm, akivel mostanában közelebb kerültünk egymáshoz. Pár hónapja szakított a barátnőjével, és kb 2 hete hozta fel a témát nekem, konkrétan a tudtomra adta, hogy neki már nincs barátnője. Úgy látszik, bejövök neki, kedves is velem... szóval akarom őt! :D De úgy vettem észre, hogy van egy másik lány, aki nagyon oda van érte, lényegében rámászik erre a fiúra, facebookon is szó szerint mindent belájkol neki... és a fiú sem ellenkezik igazán, nem is csoda, mert szép a lány. A kérdésem, hogy érdemes-e ilyen esetben küzdeni egy pasiért, vagy hagyjam, ha a rámászós csaj le tudja venni a lábáról, akkor legyen vele?

22/L

2016. okt. 21. 20:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
kit érdekel
2016. okt. 21. 21:01
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha vinni lehet, hadd vigyék. :)
2016. okt. 21. 21:02
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
Ha te kellesz neki,úgyis lépni fog,és nàlad fog kikötni.Ha nem így van,az ki fog derülni.Gondolom te is jelezted az illető felé,hogy bejön.Innentől csak vàrnod kell,míg lép.
2016. okt. 21. 21:05
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

" Van értelme pasiért küzdeni? ,, - nincs!

A kifejtésed mérlegelve; - érte nincs!

Ha találsz egy Férfit, aki minden tekintetben " A férfi,, - érte van.. !

2016. okt. 21. 21:15
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
A székletért érdemes küzdeni szorult helyzetekben a WC-n. Emberért nem igazán, ha nincs kölcsönösség. :)
2016. okt. 21. 21:17
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Ritka esetben megeshet, hogy nincs kölcsönösség, de ha ügyes az ember lesz! Nemde..!?
2016. okt. 21. 21:21
 7/12 anonim ***** válasza:
77%

Nézd, a másik lány szerint igen.

És ha összejön neki, akkor az elég egyértelműen őt igazolja majd.

2016. okt. 21. 21:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
#6! vagyok! a helyzetre írtam, hogy nincs, az utolsó válaszom csak úgy általánosságban gondoltam.
2016. okt. 21. 21:48
 9/12 anonim ***** válasza:
93%
Küzdeni valakiért? Baromság!
2016. okt. 21. 21:57
 10/12 anonim ***** válasza:
91%
NINCS!!!
2016. okt. 21. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!