Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme, ha csak a szerelem tart minket össze?
Másfél éve vagyunk kapcsolatban, és eljutottunk arra a szintre, hogy fel kell tennem ezt a kérdést.
Elejétől fogva szerelmesek vagyunk, semmi kétség. De az utóbbi hónapokban minden, de minden más negatív a kapcsolatunkban. Folyton veszekszünk, mindketten makacsok vagyunk, kiállunk a saját igazunkért, ezzel csak lehúzzuk egymást, mert elmegy az életkedvem ilyenkor. Nem halad előre a kapcsolatunk, csak egyhelyben toporgunk. Nem dolgozik, nem is érez iránta motivációt, a szülei tartják el, ami elég negatív számomra, hiszen így soha nem lesz közös fészkünk vagy előrelépés a kapcsolatunkban. Mondtam neki, hogy keressen munkát, de mindig van kifogása. Az anyagiakon is gyakran összeveszünk, mert sokszor én fizetek neki ezt-azt, és nem adja vissza, míg nem kérem tőle 3-szor. Szerelmes belém, tudom, de nem felnőtt férfi jellemre vall az övé. Szex sincs, mert a betegségem miatt egyáltalán nem kívánom - ami miatt már bejelentkeztem egy orvoshoz, hogy "megjavítson". Tényleg, már csak a szerelem miatt nem tudom elengedni a kezét, pedig minden más rossz...
24/L
Bizonyára én vagyok vagy túl öreg, vagy túl konzervatív, de amiről te írsz, az NEM szerelem.
Ennek a kapcsolatnak így semmi értelme tényleg, ehhez túl fiatal vagy, ez a színvonal egyébként senkihez nem méltó.
Ha IGAZÁN szerelmesek vagytok, akkor úgy lenne értelme, mégis egy kapcsolatot mi kellene, hogy elsősorban összetartson?
Viszont a szerelem együtt jár jó esetben a bizalommal, a KÖLCSÖNÖSSÉGGEL (tehát nem kell eltartani senkit), a tisztelettel stb. de legfőképp a KÖZÖS CÉLOKKAL (ami nálatok meg tényleg nincs meg).
Mit jelent nálatok a szerelem? Mert pont ezeket én nem láttam a leírásodban- nem a szavak számítanak, hanem a tettek, ez alapján kellene értékelni az élősködő, céltalan párodat is.
Ha neked megfelel a következő 1,5 vagy 5 évre is ez a helyzet, akkor nincs tennivalód...
Minden jót:
39N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!