Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme belemenni úgy egy kapcsolatba, lehet, hogy vége szakad, mert lehet, hogy a másik fél év múlva külföldre megy (de nem biztos)?
nagyon megtetszettünk egymásnak, és össze akarunk jönni. de az a helyzet, hogy lehet ,hogy visszamegy külföldre, de nem biztos.. bizonytalan a helyzet, ő sem tudja mi lesz még. de mindketten hasonlóan érzünk egymás iránt.. ilyet még soha nem éreztem egy pasi iránt.. mellette minden gondom megszűnik. És álompasi. Tudjátok, volt nekem egy ilyen "álompasi" elképzelésem, hogy milyen az igazi pasi, akit eltudnék képzelni magam mellé, és Ő pont olyan! Kinézetre is, belsőleg is ,mindenhogy.
Én szívem szerint összejönnék vele, és megkockáztatnám azt ,hogy lehet, hogy elmegy.... de nem tudom, lehet ,hogy ez buta döntés. ezért írtam ki a kérdést. én most szerelmes vagyok ,lehet, hogy nem tudok tisztán gondolkodni!
HA másfél év múlva külföldre megy, akkor lehetne együtt másfél évetek. De az is lehet, hogy nem megy külföldre, akkor meg több.
Szóval a kérdésre neked kell válaszolnod: megbánnád-e, ha kihagyod ezt a minimum másfél évet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!