Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még értelme egy kapcsolatnak, ha a másik féltől nem számíthatok alap dolgokra? Bővebben lent.
Konkrétan azt mondtad neki, hogy félsz, és jöjjön eléd és ezt neki meg kell gondolnia? Igen, nálam ez eléggé vízválasztó lenne. Én elvárom a páromtól, hogy óvó, védő hozzáállása legyen. Ez alapvető nálam is. Akkor is, ha szerinte alaptalan, akkor is, ha én félek, akkor legyen mellettem. Ráadásul úgy látom, hogy ezt nem is igen sikerült megbeszélned vele. Meglágyulni és megsajnálni? Sajnálatra akarsz építeni egy egész életet? Sokszor el akartad már hagyni, ez sem a stabilitást mutatja.
Én úgy gondolom, hogy hallgass a szívedre! Akármit is súg.
Ha úgy gondolod, hogy lehet még az a kapcsolatotok, amire vágysz, és változtatható a hozzáállása, ha megbeszélitek, akkor igen, tenni kell érte. De ha úgy érzed, hogy nem törekszik a változásra, csak nyelned kell és olyan dolgokat kell elfogadnod folyamatosan, ami téged nem tesz boldoggá, akkor nem szabad megragadni a kapcsolatban, mert csak az időd pocsékolod! Ha pedig benne ragadsz, sosem leszel igazán boldog. Nem vagy buta! Lehetnek és legyen is elvárásaid, alapok, amiket keresel az életben és igenis fogalmazd meg őket, mik azok! Van, akinek ezek az alapok szintén egyértelműek lesznek! Nah, az a te embered!
Ha ez anyagilag nem okoz problémát (főként, ha Te is beszállsz), akkor szerintem alap dolog lenne, hogy ebben segít neked.
Ha ezeken az időkön kívül találkozni sem tudnátok, akkor főleg.
Számomra az is furcsa, hogy ha lehetőség lenne találkozni, akkor miért tart ott egy 5 éves kapcsolat, hogy a fb-on beszélgettek???
Szia!
Ha jót akarsz magadnak, add ki az útját ennek a fiúnak. Ez felháborító és minősíthetetlen! Nem is tudok mit mondani erre. Még egy idegennek is megtenném ezt nő létemre...nem még a páromnak. Kihasznál téged, amúgy meg semmibe vesz. Ha ennyire nem számíthatsz rá, akkor milyen lenne vele az élet, mi lesz később? Tedd lapátra, ne alázd meg magad azzal hogy hagysz magadból palimadarat csinálni. A Te érdekedben!!!!
24/N
Önző alak és azt hiszi ha durva veled akkor az férfias.
Tojik a fejedre, szarik rád. Tetszés szerint választhatsz.
Tök alap, hogy ha tudok Elmegyek a nőért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!