Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még értelme egy kapcsolatnak, ha a másik féltől nem számíthatok alap dolgokra? Bővebben lent.
Leirtad a lenyeget:
"pedig nagyon sokszor elakartam hagyni"
8 ev alatt egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy elhagyjam a paromat, pedig voltak iszonyat nezetelteresek, csunya veszekedesek, de elhagyni?
Idosebb vagyok es a 8 eves kapcsolat elott volt nehany masik, ami mindent elsopro szerelembol fakadt es amikor eljott a nap, hogy atfutott az agyamon, hogy elhagyom, onnantol kezdve mar nem volt vissza ut! En mondjuk nem feltem az egyedulmaradastol. Gondolom teged ez is visszatart. Az hogy szereted ne tartson vissza. Eletem elso szerelmet nagyon szerettem, napokig sirtam miutan szakitottunk, de en akartam a szakitast, mert annak ellenere, hgy szerettem, mar nem mukodott a dolog es rajottem, hogy el kell hagynom.
Csak az elejen lesz nehez.
Nézd, szerintem az NEM "alap dolog", hogy valaki taxisofőr und badigárd legyen minden áldott nap, amikor te dolgozni mégy, merthogy te félsz.
Ha olyan szutyok a környék és a közlekedés, mi a rossebnek vállaltad el? Nem tudtad előre, hogy tíz kilométerre tőletek mi a helyzet, vagy mi?
Keress másik munkahelyet, oszt ennyi. ADDIG jogos a szállítási kérésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!