Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van értelme összejönni vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme összejönni vele ha ennyire agresszív?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút,akivel nagyon jól megértjük egymást,egyszerűen mindig jobb kedvem lesz ha találkozunk vagy beszélünk és szeretek vele lenni.A probléma viszont az ,hogy eléggé balhés és gyakran agresszív.Ismerősöktől tudok róla,velem természetesen még nem volt az..és ez az ami zavar,hogy "még". Mi van ha később igen?Vagy lehet,hogy egy kapcsolatban egyáltalán nem az?Ti mit tennétek?Egy esélyt kaphat nem?

2016. okt. 24. 21:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kivéve, ha az exe stockholm-szindrómás mondjuk...

2016. okt. 24. 22:55
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ismerd meg, aztán dönts!

Férjemre is mindenki ezt mondta. :) Sose ütne meg, nagyon bújós, ragaszkodó, velem a hangját se emeli fel.

Az biztos, hogy idegenekkel nem barátságos (nőkkel se), és sokat mozog. :) Az is biztos, hogy aki beleköt, nem jól jár.

De ettől még a négy fal között velem és a gyerekekkel nem is kiabál. Kenyérre lehet kenni.

2016. okt. 25. 05:25
 13/20 anonim ***** válasza:
Nincs, de te össze fogsz jönni vele, mert ti nők vonzódtok az agresszív állatokhoz. Majd jól meg fog verni, ha valami nem tetszik neki.
2016. okt. 25. 08:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Majd megvéd,hiszen ez az egyik top 10 -es elutasítási szempont a nőknél hogy hát: "nemtud megvédeni" A 100 évenként előforduló megvédések között meg elcsattanhat jónéhány eltévedt saller, de majd betudod üzemi veszteségnek.
2016. okt. 25. 16:39
 15/20 A kérdező kommentje:
és az nem lehet,hogy nem minden téren ilyen? mint mondtam előző barátnőjének sincs semmi baja és akikről én tudok azok egyik sem olyan "áldozat" volt aki ne tudta volna magát megvédeni.. nem tudom még mi lesz ,de egyre jobban kedvelem
2016. okt. 25. 17:06
 16/20 anonim ***** válasza:
Meggyőzni úgyse fog itt senki, jöjj össze vele .Az ember saját kárából tanul igazán,de van aki még abból sem.
2016. okt. 25. 17:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom minek tetted fel egyáltalán a kérdést, amikor már úgyis eldöntötted, hogy folytatod vele.
2016. okt. 25. 17:24
 18/20 A kérdező kommentje:
még nem döntöttem el semmit..még nem vagyunk együtt,csak találkozgatunk.de már párszor bepróbálkozott,szóval lassan döntenem kéne.azt hittem a válaszok megnyugtatnak ,de nem ez történt..
2016. okt. 25. 17:34
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy az istenben számítottál arra, hogy majd arra fog bárki biztatni, hogy szaladj csak egy olyan alak karjaiba, aki gyakran agresszív és balhés.. Normális ember, aki egy kicsit is értelmesebb a szék lábánál csak azt fogja mondani, hogy menekülj egy ilyen embertől, ez teljesen alap.

Mindenesetre vannak, akik csak a saját kárukon képesek tanulni, vannak, akik azon sem, majd a jövő megmutatja, te melyik típusba tartozol a kettő közül.

2016. okt. 25. 18:11
 20/20 A kérdező kommentje:
azért a válaszok között mégis volt egy ellenpélda,kitudja talán ő is ilyen
2016. okt. 25. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!