Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exszel újra összejönni mi értelme?
Megismerkedtem egy fiúval, akivel nagyon nagy az összhang minden téren és nagyon jól érzem magam, viszont ő a hátam mögött újra összejött az exével. De mellette már velem sem szeretné lezárni, ugyanúgy keres és találkozni akar.
Ennek így mi értelme?
Hogy a srác számára mi értelme van, azt nagyon szépen leírta a 2. válaszoló. Viszont részedről meg semmi értelme az égvilágon. Ha van egy kis eszed, akkor nem mész bele a folytatásba. Döntse el, mit akar, de nem úgy, hogy párhuzamosan hülyít két embert.
Szerintem zárd le a dolgot. Aztán ha egy idő után rájön, hogy mégis veled akarna lenni inkább, az aktuális helyzeted szerint dönthetsz, mi legyen. (Lehet, hogy addigra neked is lesz másik kapcsolatod, amit majd nem akarsz felrúgni stb.)
Honnan tudod, hogy újra összjött az exével? Nem lehet, hogy csak simán beszélnek egymással? Én is több exemmel jó baráti kapcsolatot ápolok (amennyiben nem volt viharos a szakítás).
Ha tényleg az exét akarná, akkot nem keresne téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!