Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi "értelme" gyerekes nővel /férfival összejönni?
Nem provokációnak szánom. Csak érdekel.. Hogyha összejösz valakivel, akinek gyereke van:
1. Te mindig csak 2. leszel, mert neki úgy is mindig a gyerek az első.
2. Te leszel a gyerek úgymond pótszülője, bár vannak akik ezt szeretik de szerintem nem mindenki.
3. A volt férj /feleség sosem teljesen tűnik el a képből. Kivéve ha lelèptek.
4. Nehezebb közös programokat csinálni kettesben, ha vannak gyerekek.
Mi a véleményetek?
#27! Na jó, óvodással nem vitázom. Legalább megnevettettél. Ez volt a legviccesebb rész: "mire azt a választ kapod, hogy "Hagyj békén, nem vagy az anyám/apám." (Ez az eset konkrétan az ismeretségi körömben történt. Tippelhetsz, hogy a szülő kinek a pártját fogta.)" Hát, kinek adna igazat? Miért talán te vagy az anyja/apja?😂 Ez nem vita kérdés, hanem tény.
"Engedtessék már meg, hogy nehezményezzem, ha egy másik személy érdekeit folyamatosan az enyém elé helyezi a párom." Én megengedem, de szerintem más is. Sehol nem láttam, hogy bárki is kötelezett volna, hogy összejöjjél gyerekessel.
Nyugodj meg, attól megnyugszol😉
"1. Te mindig csak 2. leszel, mert neki úgy is mindig a gyerek az első."
Mert ha közös gyerekünk lenne, akkor mi lenne? Ott sem lennék az első, mert logikus, hogy több törődést igényelnek. Ezzel tisztában kell lenni.
"2. Te leszel a gyerek úgymond pótszülője, bár vannak akik ezt szeretik de szerintem nem mindenki."
Alapból szeretem a gyerekeket,
nem az anyja akarok lenni amúgyse, se pótszulo, mert van édesanyja, nem? Inkább barát, egy társ, akit szeret mint én őt.
" 3. A volt férj /feleség sosem teljesen tűnik el a képből. Kivéve ha lelèptek."
Lelépünk? Mert akkor az apja letojja a gyerekét vagy mi? Azt nem akarnám és ha egyszer szeretnénk közös gyereket nem is nézném plusz pontnak.
"4. Nehezebb közös programokat csinálni kettesben, ha vannak gyerekek."
Nem lehetetlen, ott az édesanyja, nagyszülők.
Közös gyereknél ez ugyanolyan "probléma".
Aki akar az szakít időt együtt töltött időre szerény véleményem szerint.
"Mert ha közös gyerekünk lenne, akkor mi lenne? Ott sem lennék az első, mert logikus, hogy több törődést igényelnek. Ezzel tisztában kell lenni."
Igen, de az a gyerek neked is fontos, hiszen a tied. :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Olvasd el a linkelt kérdést, és főleg a válaszokat! Ezek után fenének sem kell más kölke, meg a nagy arcú anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!