Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi "értelme" gyerekes nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi "értelme" gyerekes nővel /férfival összejönni?

Figyelt kérdés

Nem provokációnak szánom. Csak érdekel.. Hogyha összejösz valakivel, akinek gyereke van:

1. Te mindig csak 2. leszel, mert neki úgy is mindig a gyerek az első.

2. Te leszel a gyerek úgymond pótszülője, bár vannak akik ezt szeretik de szerintem nem mindenki.

3. A volt férj /feleség sosem teljesen tűnik el a képből. Kivéve ha lelèptek.

4. Nehezebb közös programokat csinálni kettesben, ha vannak gyerekek.

Mi a véleményetek?

2022. dec. 23. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
39%
Tehát, ha nem szakítottak velem 30 éves koromra, akkor gond van velem, ezt jó tudni. 😁 Irígy a gyereküket egyedül nevelökre a fene, a kedves egészségetekre, sok boldogságot. Azért nehogy már pár hormontolulásos vérmami döntse el, hogy mi az etalon, meg mi a normális. Ugyanúgy normális, ha valaki 6 gyereket akar, ha egyet sem, ha apácának áll, ha tudományos pályán vagy müvészként akar kiteljesedni, ha nem akar szülni, ehelyett adoptál, ha összejön olyannal, akinek van már gyereke, meg ha nem jön össze olyannal. Az nem hátrányos megkülönböztetés, ha valaki úgy dönt, hogy semmilyen gyereket nem kíván nevelni, ez a saját életére van kihatással, az égvilágon senkit nem bánt vele. Én nem a tízmilliós országotokban élek, négygyermekes édesanya, háromunokás nagymama vagyok, igaz, nem vagyok normális, mert nem szakítottak velem 30 éves koromra, de egyszerüen olvasni is borzalmas ezeket a primitív, aljas, agresszív megnyilvánulásokat, amit itt néhány gyerekes anyuka elereszt. Én kérek elnézést a nevükben minden jóérzésü embertöl.
2022. dec. 24. 08:41
 62/84 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem az minimum elmebeteg, de inkább egy rosszindulatú, likvidálandó métely, aki azt mondja, hogy nem normális, ha valakinek ilyen meg olyan kor felett nincs gyereke, hát még ha nem is akar.

"Nem lehet elszökni a felnőtt élet elől"

Szóval a felnőtt élettel mindenképp jár a gyerekgyártás? Nem lehet "elszökni" előle? Nagyon könnyen el lehet, egyszerűen csak nem gyártasz kölyköt, ha nem akarsz.

Értelmes ember el tudja fogadni azt is, ha valaki szeretne gyereket/gyerekeket, és azt is, ha nem. Mind a kettő normális.

2022. dec. 24. 11:38
 63/84 anonim ***** válasza:
40%

Jézusnak sem volt gyereke :D De reálisabban egy csomó legszebb életnek sem, mint József Attila.

De amúgy szerintem tökre tényleg az egy jó irány, hogy a gyerekesek is egymással és a gyerektelenek is.

2022. dec. 24. 11:43
 64/84 anonim ***** válasza:
67%
Mindenkinek magának kell megtalálnia az élet értelmét. Én nem szeretnék gyereket és soha nem kellene olyan nő, akinek már van gyereke. Lehetett volna már így. Egy csinos, intelligens, kedves nő volt az illető, de számomra ez nem fér bele. Nem nevelném más gyerekét. 31/f
2022. dec. 24. 12:41
 65/84 anonim ***** válasza:
10%

Jó lenne, ha írna ide olyan 45 éves, vagy esetleg idősebb, aki még mindig nem akar és nem akart gyereket. Nő legyen, mert pasik képesek még 60 felé is felcsinálni másokat, az utolsó pillanatig úgy érzik, van idejük. A nők hamarabb kifogynak, és mikor már látják, hogy a végén vannak, hirtelen meggondolják magukat.

Aki 30 felett sem akar, az későnérő típus, akiknek lelki gondjai vannak, 45 évesen viszont majd meg fognak veszni, hogy legyen gyerekük(de talán már 39. évet taposva is:)

Egyébként az ember nem egysíkú, nem úgy van, hogy vagy gyerek, vagy karrier. Egyik másik meg még 5 dolog. Én pl imádok szépítkezni, lakberendezni, áramköröket szerelni, olvasni, matekozni, faragni, szappant önteni, akciós holmikat keresni, tetrisezni, legózni és logikai játékokat játszani, filmeket nézni, főzni nagyon, ja meg állatot gondozni, tanítani is, blogolni, listákat, adatbázisokat készíteni, illetve "tereprendezni", luxuserdős-kisházas búvóhelyeket építeni a hörcsögnek, amik dolgait én készítem, pl kis mohás házikót és hidacskát, meg a gyerek babaházát átalakítjuk csempézve, parkettázva, tapétázva saját készítésű csillárral. Emellett szeretek a gyerekemmel is lenni, nevelni, babusgatni, játszani vele, beszélgetni, meghallgatni a meséit, segíteni szociális helyzetekben. Az emberek nem egysíkúak, nincs vagy-vagy, mindenki olyan szülő, amilyen szeretne lenni, több dologban lelheti örömét, és a gyereknevelés rengeteg örömöt ad. Olyan, mintha nem próbálnád ki az úszást. Lehet, hogy nem fog tetszeni a tempózás, vagy a merülés, fárasztónak fogod találni a haladást a vízben, de még simán áztathatod magad lebegve a víz tetején, nekem pl az a kedvencem, súlytalanul háton fekve lebegni a víz színén. A gyerek is ilyen, lesz olyan része, amit élvezni fogsz, kakit takarítani pl senki sem szeret, de gyerekkacagást hallgatni szinte mindenki, és azt is szeretik látni, ha a gyerekük tud valamit, amit megtanítottak neki.

A gyerekvállalás a legtermészetesebb és legáltalánosabb dolog a világon, akkor is, ha találtok két marék embert, aki szerint normális nem vágyni ilyesmire akkor sem, ha "benne vagytok a korban". Nem oké, belső gond. Van, aki vízbe se akar menni soha életében, és bolondnak tart másokat, de attól még az nincs rendben, csak mert talált egy pár hasonlóan gondolkozót.

2022. dec. 24. 16:30
 66/84 anonim ***** válasza:
88%
#65 Azt kérted, írjon ide olyan nő, aki már elmúlt legalább 45 éves, nincs gyereke, és nem is akart. Nos, itt vagyok. Bőven elmúltam 45, már túl vagyok a fogamzóképes koron. Soha nem akartam gyereket, sem fiatal koromban, sem később, egy percig sem gondoltam meg magam. A férjemben olyan társra találtam, aki ugyanígy gondolkozott. Nem hiányzott, most sem hiányzik a gyerek, unoka. A hozzád hasonlók szerint defektes vagyok, de én így érzem jól magam.
2022. dec. 24. 16:56
 67/84 anonim ***** válasza:
100%

65

Már csak abból is látszik, hogy valami nem kerek nálad, hogy egy ilyen hosszú bejegyzést kerítettél ide, egy tök más témához a gyerekvállalás kihagyhatatlanságáról.

2022. dec. 24. 18:21
 68/84 anonim ***** válasza:
87%
49 éves vagyok, nincs gyerekem, soha nem is akartam. Amint lehetett, el is végeztettem a sterilizációt, hogy semmiképp ne is lehessen. A párkeresésben is mindig az volt a prioritás, hogy a férfinak se legyen gyereke, hasonlóan gondolkodjon, mint én, mert nem hallgatom boldogan a gyerekkacagást, hanem zavar. Boldogan megvagyunk, köszönjük szépen, ellentétben az olyanokkal, akik szerint egyedül kizárólag az ő igazsákuk és nézőpontjuk. Lehet a normális, rajtuk kívül mindenki más hülye.
2022. dec. 24. 20:23
 69/84 anonim ***** válasza:
23%
*igazságuk és a lehet előtt , nem .
2022. dec. 24. 20:28
 70/84 anonim ***** válasza:
0%

Én elfogadom, ha valaki gyermektelen akar lenni, de megérteni nem tudom. 30 éves férfi vagyok, van egy kisfiam. És elképzelni sem tudnám az életemet nélküle. Nyilván nagyon sok áldozatot követel az apaság, de sokkal több ad az embernek lelkileg. Amikor először foghatja a kezében, miután megszületett, amikor már elkezd mosolyogni, amikor felfedezi a világot, amikor alszik az ember mellkasán. Ezek olyan élmények, amit semmivel nem lehet pótolni.

De mondom, én el tudom fogadni, ha valaki nem akar gyereket, csak tényleg nem értem, miért nem akarja valaki ezeket a pillanatokat átélni.

2022. dec. 25. 10:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!