Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi "értelme" gyerekes nővel /férfival összejönni?
Nem provokációnak szánom. Csak érdekel.. Hogyha összejösz valakivel, akinek gyereke van:
1. Te mindig csak 2. leszel, mert neki úgy is mindig a gyerek az első.
2. Te leszel a gyerek úgymond pótszülője, bár vannak akik ezt szeretik de szerintem nem mindenki.
3. A volt férj /feleség sosem teljesen tűnik el a képből. Kivéve ha lelèptek.
4. Nehezebb közös programokat csinálni kettesben, ha vannak gyerekek.
Mi a véleményetek?
Én nem tudom értelmezni ezt a 2.helyet. Nem egy helyen vagyunk a gyerekkel a párom életében. Azt se méregetem, hogy én vagyok-e fontosabb, vagy az anyja, vagy a testvére, vagy én stb. PÁRKÉNT én vagyok az első, és ez bőven elég. Abba belegondoltal már, hogy testvérek, hogy fogadják el, hogy nem ők az "elsők" az anyjuk/apjuk életében? Pedig ők ráadásul ugyanabban a "státuszban vannak". Ha kisgyerekek rendezni tudják magukban, hogy osztozniuk kell az "1.helyen", akkor felnőttként talán nekem is menni fog.
Mi az hogy második? Az ember nem ugyanugy szereti a gyerekét mint a párját, vagyis nincs ilyen. Jó, egy kisgyerek valóban sokkal több időt elvon mint egy nagyobb, de az meg csak ideiglenes.
Nálunk lehet nekem kellemetlenebb, hogy sokszor a kétévesemmel kell aludni, mert nem bir egyedül aludni, de párom is félig felnevelt már kettőt, igy tudja, elfogadja hogy ez ilyen.
Bizonyos kor felett az emberek többségének van gyereke. Ha mindkét félnek van, akkor meg jobban meg is értik a másik helyzetét.
Azért huszon évesen biztos nem jönnék össze gyerekes pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!