Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi "értelme" gyerekes nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi "értelme" gyerekes nővel /férfival összejönni?

Figyelt kérdés

Nem provokációnak szánom. Csak érdekel.. Hogyha összejösz valakivel, akinek gyereke van:

1. Te mindig csak 2. leszel, mert neki úgy is mindig a gyerek az első.

2. Te leszel a gyerek úgymond pótszülője, bár vannak akik ezt szeretik de szerintem nem mindenki.

3. A volt férj /feleség sosem teljesen tűnik el a képből. Kivéve ha lelèptek.

4. Nehezebb közös programokat csinálni kettesben, ha vannak gyerekek.

Mi a véleményetek?

2022. dec. 23. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
67%
Nincs ilyen hogy első vagy második, mindkettőt szereti az ember, a párját meg a gyerekét is, igazodni kell egymáshoz.
2022. dec. 23. 20:29
 12/84 anonim ***** válasza:
45%
8 Jó esetben azért egy felnőtt ember nem egy hormontúltengéses tini, akinek az agyára leszállt a rózsaszín köd.
2022. dec. 23. 20:30
 13/84 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves, kulturált válaszokat. Jöhetnek még. És mindenkinek boldog karácsonyt :))
2022. dec. 23. 20:32
 14/84 anonim ***** válasza:
78%

Én nem tudom értelmezni ezt a 2.helyet. Nem egy helyen vagyunk a gyerekkel a párom életében. Azt se méregetem, hogy én vagyok-e fontosabb, vagy az anyja, vagy a testvére, vagy én stb. PÁRKÉNT én vagyok az első, és ez bőven elég. Abba belegondoltal már, hogy testvérek, hogy fogadják el, hogy nem ők az "elsők" az anyjuk/apjuk életében? Pedig ők ráadásul ugyanabban a "státuszban vannak". Ha kisgyerekek rendezni tudják magukban, hogy osztozniuk kell az "1.helyen", akkor felnőttként talán nekem is menni fog.

2022. dec. 23. 20:36
 15/84 anonim ***** válasza:
32%
Leginkább az, hogy (már) nem elég vonzóak ahhoz, hogy egy ugyanolyan, csak gyermekkel nem rendelkező párt találjanak.
2022. dec. 23. 20:37
 16/84 A kérdező kommentje:
14 ezt nagyon jól megfogalmaztad :)
2022. dec. 23. 20:39
 17/84 anonim ***** válasza:
34%
A szerelem smafu?
2022. dec. 23. 20:40
 18/84 anonim ***** válasza:
45%

Mi az hogy második? Az ember nem ugyanugy szereti a gyerekét mint a párját, vagyis nincs ilyen. Jó, egy kisgyerek valóban sokkal több időt elvon mint egy nagyobb, de az meg csak ideiglenes.

Nálunk lehet nekem kellemetlenebb, hogy sokszor a kétévesemmel kell aludni, mert nem bir egyedül aludni, de párom is félig felnevelt már kettőt, igy tudja, elfogadja hogy ez ilyen.

2022. dec. 23. 20:41
 19/84 anonim ***** válasza:
69%

Bizonyos kor felett az emberek többségének van gyereke. Ha mindkét félnek van, akkor meg jobban meg is értik a másik helyzetét.

Azért huszon évesen biztos nem jönnék össze gyerekes pasival.

2022. dec. 23. 20:47
 20/84 anonim ***** válasza:
68%
Évekig együtt vagy a gyerektelen pároddal, aztán összeházasodtok, gyereketek lesz, és hosszú ideig a gyerek lesz az első, mivel ő a kiszolgáltatott. Azért is van ilyen sok válás, mert sok férfi nehezen viseli, hogy innentől nem körülötte forog minden.
2022. dec. 23. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!