Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan szedték azt hogy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan szedték azt hogy aki az apjával nem volt jóban, az a lány/nő könnyen belemenne kapcsolatokba? Ellentétes tapasztalataim vannak...Inkább nehezebben mennek bele bármibe, hűségesebbek is...

Figyelt kérdés

Eddig hallottam ezt egyetlen egyszer személyesen, és mai napon volt szerencsém a gyakorin is olvasni egy kérdésben.

Az én tapasztalataim: az ilyen lányok óvatosabbak, minden téren. És hűségesebbek, bizalmatlanabbak.

Az internet melyik bugyrából szedték elő azt az elméletet?

Pl, aki ezt terjeszti, egy rossz pasi, pl ilyen fura gondolkodásmóddal, akkor őt megcsalják néha, de apa elmélettől függetlenül, csak mert ő maga elviselhetetlen. Vagy ha nem is csalják meg, állít egy újabb elméletet miszerint megcsalták. Aztán terjeszti.

2022. nov. 29. 16:05
 81/102 A kérdező kommentje:

Az én exem szülők kedvence, mindent megadnak neki, könnyűvérű, léha életet élt, mindig más pasija van, engem is megcsalt többször is. A nővére teljesen más, van egy férje gyereke, megvannak látszólag nagyon jól.

A feleségem családja problémás, messze laknak, nem is találkozunk velük, gyerekek miatt évente kétévente maximum. A kapcsolatunk nagyon jó. Ha elkezdené valaki ezt hogy az apja miatt megcsal, körberöhögném.

2022. nov. 29. 23:35
 82/102 A kérdező kommentje:

Beleolvastam a kérdésbe tegnap is, de aztán elaludtam, most ő alszik. Jóéjszakát.

(Ja, a férj vagyok)

2022. nov. 29. 23:39
 83/102 anonim ***** válasza:
32%

81. Milyen pasija van az exednek?? Nem azt mondtad hogy nő vagy? 🙂

Feleséged?? Ez egyre jobb! 🤣

2022. nov. 29. 23:41
 84/102 anonim ***** válasza:
Engem is csalt az exem, jó a kapcsolata a szüleivel egyszerűen ilyen, semmi köze az apjához! Kinek jut egyáltalán ilyen az eszébe! Nekunk az apánk ivott, meg is halt, hugom ennek ellenére mindent megtesz a férjéért van gyerekük boldogok! Senki ne mondja azt rá hogy könnyű nő!!!
2022. nov. 29. 23:48
 85/102 anonim ***** válasza:
Akkor nyugtass meg hogy házasok vagytok! 😃
2022. nov. 29. 23:55
 86/102 anonim ***** válasza:

57-es vagyok.

Szerintem a kérdező egy troll lehet. Ennyire csak nem ér rá két felnőtt ember éjszaka, hogy idegen anonim embereknek bizonyítsák az igazukat és a kapcsolatukat. Én is azért vagyok ébren, mert a gyerek ordít, fogzik. 20 percenként megébred. Egyébként rohadtul aludnék nyolc óta. A férjem meg a sunyiba küldene el, ha gyakorin akarnám idegeneknek reprezentálni a magánéletünket. Ha nem lenne fáradt, akkor se foglalkozna ezzel. Én 31 éves vagyok, a férjem 37,tehát sacc per kb egy korosztály vagyunk. Vagy troll vagy (akkor gratu, mert tök jól felfuttattad a kérdést), vagy tényleg ennyire hülye, de akkor ijesztő, hogy mikre tudtok energiát pazarolni. Zseniális! 😃

2022. nov. 30. 00:32
 87/102 anonim ***** válasza:
86. Áh, csak túl bensőséges a kapcsolatuk, így mindenki hozzászól egy kicsit az "asszony" kérdéséhez! Majd válaszolnak, de azt azért hozzá kell tegyem, hogy a hazugság csúnya dolog!
2022. nov. 30. 00:49
 88/102 A kérdező kommentje:

Írt párom ő 1000000000000000000000000000000-szer rendesebb nálatok :) Keresett hol vagyok éjjel látta fancsali képet vágok :) Laptopon zenére alszik néha, mondta majd kikapcsolja. Házasok vagyunk, 2 éve a Férjem, 5 éve vagyunk együtt. (Bakker és ezt ide le kell írni szánalmasak vagytok ezzel hogy ezt kikérdezitek.)

Köszi 84-es! Úgy látszik csak azok az emberek megértőek akiknek van saját tapasztalatuk megértem hogy neked sem mindegy ha a húgodra ezeket mondanák.

2022. nov. 30. 04:34
 89/102 anonim ***** válasza:
52%
Ne kamuzz már,tudod ki hiszi el, hogy neked van férjed meg hogy a nevedben írkál. 😄 Hagyjuk már.
2022. nov. 30. 09:57
 90/102 anonim ***** válasza:
52%
Teged senki nem viselne el , gyogyos vagy.
2022. nov. 30. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!