Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan szedték azt hogy aki az apjával nem volt jóban, az a lány/nő könnyen belemenne kapcsolatokba? Ellentétes tapasztalataim vannak...Inkább nehezebben mennek bele bármibe, hűségesebbek is...
Figyelt kérdés
Eddig hallottam ezt egyetlen egyszer személyesen, és mai napon volt szerencsém a gyakorin is olvasni egy kérdésben.
Az én tapasztalataim: az ilyen lányok óvatosabbak, minden téren. És hűségesebbek, bizalmatlanabbak.
Az internet melyik bugyrából szedték elő azt az elméletet?
Pl, aki ezt terjeszti, egy rossz pasi, pl ilyen fura gondolkodásmóddal, akkor őt megcsalják néha, de apa elmélettől függetlenül, csak mert ő maga elviselhetetlen. Vagy ha nem is csalják meg, állít egy újabb elméletet miszerint megcsalták. Aztán terjeszti.
2022. nov. 29. 16:05
31/102 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni hogy van párod. Olyan indulatosan beszélsz a férfiakról meg a sérült apádról. Mégis mi a gondod, ha elvileg harmonikus kapcsolatban élsz?
32/102 anonim válasza:
30. Te tényleg beteg vagy kérdező. Elsőnek csak sejtettem most már világos.
33/102 A kérdező kommentje:
A témakör a párom, illetve a családja miatt érdekelt. És egy itteni gyakoris kérdés miatt jött elő, ugyanis iszonyat arcátlan stílusban elemezte ezt. És ha az amit ma megtudtunk, azt megtudtuk, akkor nem mesélhetek kétes családi sztorikat hogy bármikor apám nem tökéletesen viselkedett volna velem. Mert ugye van ez az apakomplexus=megcsalás=követhetetlen hülyeségek... Ezért szeretem ezeket tudni. Kinek mi a valóságérzékelése. Mert aztán mondhatok én bármit, ha vannak ezek az axiómák.
2022. nov. 29. 17:39
34/102 A kérdező kommentje:
Jaj már megint itt ez a szerencsétlen két és fél pipás. Menjél már máshová, látod hogy itt csak ennyire mész.
2022. nov. 29. 17:41
35/102 A kérdező kommentje:
31, a kapcsolatban is előjönnek ám ezek. Szeretném elkerülni a sértéseket, gyanakvásokat, végeláthatatlan magyarázkodást mert azt utálom. Épp azért érdekelnek ezek a baromságok mert ki akarom ezeket iktatni. Légyszi hagyjatok, már nincs több időm rátok, olvassátok el még egyszer gondolom elsőre nem jött át. Nincs időm erre több, nem érdemel többet ez a téma.
2022. nov. 29. 17:43
36/102 A kérdező kommentje:
31 hagyjál már ne vetítsd rám a hülyeségeidet. Ez ennyi, a saját párom családom érdekében és a saját érdekemben el akarom kerülni a társadalom hibáit, van bőven, ha te nem látsz ilyet akkor nem lehet veled mit kezdeni.
2022. nov. 29. 17:46
37/102 anonim válasza:
Te tetted fel a kérdést, akkor miért nincs ingerenciád végigolvasni mások válaszát? Erre való ez az oldal! És az se baj ha válaszolsz egyeseknek, mert így tudjuk meg mi a valós probléma, ha konstruktív válaszokat akarsz kapni.
38/102 A kérdező kommentje:
Már megkaptam a válaszokat köszönöm. Ez nekem így volt jó. Megkaptam hogy mit kombinálnak erről, minden rendben ezzel.
2022. nov. 29. 17:48
39/102 anonim válasza:
Az jön le hogy egy lépésre állsz a teljes összeomlástól, nem vagy boldog, ez érződik. Csak azt nem tudom, miért kínzod magad egy olyan kapcsolattal, amibe csak beleőrülsz? Ha tudnád mennyit segít neked a környezeted, de én azt látom hogy hadilábon állsz velük, már nem hallod meg a hangjukat.
40/102 A kérdező kommentje:
jól vagyok köszönöm szépen, és nem állok hadilábon a környezetemmel. Tudom neked az lenne a normális ha a sértésekre csak bólogat az átlag birka, de én szeretem az okokat megfejteni. Ezért is vagyok annyira jól. Nem értem milyen kapcsolati problémáról beszélsz utolsó? Itt többszáz pszichológus, és többszáz ember véleménye lett megemlítve velem, a kis kivétellel szemben, aki kussoljon be. Ha nem haragszol, én erről beszélek jelenleg. Tudom izgalmasabb a magánélet, de nekem most ez a társadalmi probléma volt amire rákérdeztem. A közvélemény az apa és megcsalás tekintetében. Csak hogy tisztázzuk.
2022. nov. 29. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!