Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan szedték azt hogy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan szedték azt hogy aki az apjával nem volt jóban, az a lány/nő könnyen belemenne kapcsolatokba? Ellentétes tapasztalataim vannak...Inkább nehezebben mennek bele bármibe, hűségesebbek is...

Figyelt kérdés

Eddig hallottam ezt egyetlen egyszer személyesen, és mai napon volt szerencsém a gyakorin is olvasni egy kérdésben.

Az én tapasztalataim: az ilyen lányok óvatosabbak, minden téren. És hűségesebbek, bizalmatlanabbak.

Az internet melyik bugyrából szedték elő azt az elméletet?

Pl, aki ezt terjeszti, egy rossz pasi, pl ilyen fura gondolkodásmóddal, akkor őt megcsalják néha, de apa elmélettől függetlenül, csak mert ő maga elviselhetetlen. Vagy ha nem is csalják meg, állít egy újabb elméletet miszerint megcsalták. Aztán terjeszti.

2022. nov. 29. 16:05
 71/102 anonim ***** válasza:
#70 a kübliben értelmesebb volt a mai termésem mint a te kérdésed és a kommentjeid, kérdező.
2022. nov. 29. 21:16
 72/102 anonim ***** válasza:
0%
67. Inkább úgy mondanám, hogy minden akarata ellenére ugyanazt a lecsót főzi meg magának.
2022. nov. 29. 21:18
 73/102 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel az apám téma, és nem foglalkoztat ez manapság. Engem a nők sértegetése úton útfélen foglalkoztat, erre szeretnék minél jobb stratégiákat, hogy eccerű jóska meg falusi pista meg nőverő nőalázó gézuka ne élje ki rajtam a saját frusztrációit. Erre megszületett ma délután a megoldásom, nem beszélek senkinek családi konfliktusról, biztos ami biztos alapon. Szerintem ez jó módszer :)
2022. nov. 29. 21:21
 74/102 anonim ***** válasza:
Párod most hol van hogy ennyire ráérsz? :)
2022. nov. 29. 21:22
 75/102 A kérdező kommentje:
Már alszik mert holnap 4-kor kel, én is mindjárt alszom :) De ha gondolod felébreszthetem írjon neked valamit :)
2022. nov. 29. 21:26
 76/102 anonim ***** válasza:
91%
Már csak a korosztályodra lennék kíváncsi, aztán elmehetünk aludni! :)
2022. nov. 29. 21:30
 77/102 anonim ***** válasza:
#76 meg a nemére! Mert hogy ez nem csaj az fix, hiába utal erre a #73-ban 😂
2022. nov. 29. 21:31
 78/102 A kérdező kommentje:
Harmincasok elején vagyunk, szép álmokat neked, aludj jól! :)
2022. nov. 29. 21:34
 79/102 anonim ***** válasza:

Ez valami friss kapcsolat lehet, az is lehet hogy szeretők! :)

Hány napja "jártok"? :)

2022. nov. 29. 22:56
 80/102 anonim ***** válasza:
9%
Nekem mindkét szülőmmel nagyon jó a kapcsolatom, de pasizok, megtehetem. Anyám is csalta apámat el is váltak, nekem viszont mindent megadnak. Versengenek értem. Nem hiszek a hűségben.
2022. nov. 29. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!