Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan szedték azt hogy aki az apjával nem volt jóban, az a lány/nő könnyen belemenne kapcsolatokba? Ellentétes tapasztalataim vannak...Inkább nehezebben mennek bele bármibe, hűségesebbek is...
Eddig hallottam ezt egyetlen egyszer személyesen, és mai napon volt szerencsém a gyakorin is olvasni egy kérdésben.
Az én tapasztalataim: az ilyen lányok óvatosabbak, minden téren. És hűségesebbek, bizalmatlanabbak.
Az internet melyik bugyrából szedték elő azt az elméletet?
Pl, aki ezt terjeszti, egy rossz pasi, pl ilyen fura gondolkodásmóddal, akkor őt megcsalják néha, de apa elmélettől függetlenül, csak mert ő maga elviselhetetlen. Vagy ha nem is csalják meg, állít egy újabb elméletet miszerint megcsalták. Aztán terjeszti.
"Nagyon jó vele a kapcsolatom. Apuval sem az a rideg fajta"
Akkor meg végképp nem értem mi a probléma!
Elvileg minden szép és jó!
Dehogyis. Írtam hogy vannak gondok, csak nem abból adódik hogy elhanyagoló, mint gondolom sok nőnél ez van. Pont azt írtam hogy sokféle eset van, minek általánosít a sok barom aki azt hiszi egyforma az összes eset ami probléma lehet a szülővel.
Az a gond hogy itt meg állandóan pszichológust akarnak játszani. Játsszatok inkább szociológust légyszi :) Hogy milyen hiedelmekkel kell megküzdeni egy gyanútlan párnak manapság.
Akinek sz.r apja volt, vagy nem volt jelen az életében az valóban odadobja magát bárkinek akinél azt érzi hogy ezt bepótolhatja, bármilyen agresszív, leuraló hulladék legyen az. Millió tanulmány született erről. És azok akiknek nem ilyen a hátterünk és válogatunk és elzavarjuk az ilyen ránktelepedni akaró tetveket, na mi vagyunk a "férfigyűlölő feminácik", akik nem vagyunk hajlandóak azt tenni ami a dolgunk (alárendelődni és mindent eltűrni az ilyen senkiktől).
És baromira szomorú hogy az ilyen szemétláda predátorok végül mindig megtalálják a lelkisérült, kihasználható áldozataikat...
"Nem értem mit kell ezen ennyit kattogni!"
Jelzem, én nem kattognék, szóltam hogy köszi, megtudtam a válaszomat sziasztok, de hát írnak. Mit csináljak. Válaszolok néha. Itt már ezen mások kattognak, ami nem baj mert néha valaki értelmeset is írt azóta nyomokban.
A többiek meg olyanok amilyenek, felőlem írjanak majd valamit néha reagálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!