Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan szedték azt hogy aki az apjával nem volt jóban, az a lány/nő könnyen belemenne kapcsolatokba? Ellentétes tapasztalataim vannak...Inkább nehezebben mennek bele bármibe, hűségesebbek is...
Eddig hallottam ezt egyetlen egyszer személyesen, és mai napon volt szerencsém a gyakorin is olvasni egy kérdésben.
Az én tapasztalataim: az ilyen lányok óvatosabbak, minden téren. És hűségesebbek, bizalmatlanabbak.
Az internet melyik bugyrából szedték elő azt az elméletet?
Pl, aki ezt terjeszti, egy rossz pasi, pl ilyen fura gondolkodásmóddal, akkor őt megcsalják néha, de apa elmélettől függetlenül, csak mert ő maga elviselhetetlen. Vagy ha nem is csalják meg, állít egy újabb elméletet miszerint megcsalták. Aztán terjeszti.
"Lehet hogy jövő télen is itt fognak nyomulni!"
:)
Á nem, majd jönnek a jó kis többi kérdés, az enyém el lesz felejtve :)
Tényleg, anyáddal milyen a kapcsolatod?
Legalább ennyit nyom a latba.
57 Nem én találtam ki ezt kérem szépen, én pont hogy felháborodott ellenvélemény vagyok, illetve voltam, mert már nem újdonság.
"De konzekvenciát levonni a monogámiát illetően, hogy milyen viszonyba vagy az apáddal ez hülyeség. Nincs köze egymáshoz a két dolognak"
Na ez lenne jó.
De elég sokan nem ezt állítják.
Hát ezek már másik témák lennének gondolom inkább pszichológiai témák.
Inkább most engem ez a nők becsülete kérdéskör érdekel, mert már lassan a szemszín alapján is rá lehet fogni valakire durva sértéseket, mert azért a megcsalja a párját, vagy megcsalja fűvel fával, mert az apjával nincs jóba, ez elég durva sértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!